22 BBA Opleidingen in Business Studies in Thailand for 2024

BBA Opleidingen in Business Studies in Thailand for 2024Filter
    • Thon Buri, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management van AIHM combineert voorbeeldig Zwitsers onderwijs met een mondiale mentaliteit en een internationale kijk om je voor te bereiden op een bloeiende carrière in de horeca, internationaal toerisme en aanverwante ondernemende ondernemingen.

    • Bangkok, Thailand

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze Bachelor of Business Administration in Management (BBA) biedt studenten de nodige wetenschappelijke opleiding in de fundamentele en toegepaste aspecten van bedrijfseconomie, organisatie en management. De faculteit biedt een concurrerend niveau volledig in het Engels, die zal u toelaten om de professionele vaardigheden die nodig zijn in organisaties die werkzaam zijn in de wereldwijde markten te ontwikkelen.

    • Nakhon Nayok, Thailand

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze International Business programma is een dynamisch en strenge cursus die gelijke tred houdt met de steeds veranderende behoeften van de geglobaliseerde wereld. Het is ontworpen om studenten met essentiële vaardigheden en praktijken die nodig zijn voor te bereiden om te slagen als internationale business executives.

    • Prawet, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het programma ontwikkelt vaardigheden van studenten op gebieden zoals internationale samenwerking, economisch inzicht en politiek bewustzijn.

    • Hat Yai, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Als je echt geïnteresseerd bent in de internationale studie en je bent klaar om de uitdagingen op de wereldwijde markten geconfronteerd zijn, de opleiding International Business Management van Didyasarin International College (dric) is de juiste keuze voor u. Dit programma biedt u de informatie over de kennis, vaardigheden en attitude met succes te combineren in een internationale en interculturele omgeving met het doel van het uitvoeren van business gerelateerde taken op een professionele manier.

    • Bangkok, Thailand
    • Chiang Mai, Thailand
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Met de vooruitgang van de technologie, de toename van de globalisering en de steeds veranderende aard van het mondiale zakelijke omgeving, het concurrentievermogen in het bedrijfsleven is cruciaal voor de overleving en succes.

    • Thailand Post Office Road, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Ontworpen om studenten voor te bereiden om de internationale zakelijke professionals geworden met name in Azië.

    • Nakon Phathom , Thailand

    Full time

    Op de campus

    De Marketing Major biedt studenten relevante marketingvaardigheden, een cruciaal onderdeel van elk bedrijf dat onderzoek omvat om te leren over de behoeften van klanten, het ontwikkelen van nieuwe

    • Bangkok, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Het programma bestaat uit een aantal afzonderlijke maar onderling samenhangende 'onderwerpen', elk met een aangewezen Credit waarde.

    • Bangkok, Thailand

    Full time

    Op de campus

    De BBA met de majors in (1) Marketing en (2) International Business Management werd opgericht in 1993 om studenten te voorzien: een diepgaande kennis en vaardigheden in bedrijfskunde, met de nadruk op de gekozen major; mogelijkheid om na te denken en te analyseren

    • Bang Phli District, Thailand

    Op de campus

    Engels

    Bachelor of Business Administration-programma (internationaal programma): het programma is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van leerlingen en hun toekomstige werkgevers in de zakelijke en industriële sectoren in de oostelijke economische corridor (EEG), de ASEAN-regio en internationale arena's.

    • Min Buri, Thailand

    Engels, Thais

    Vooruitstrevende technologie en veranderende samenleving in het digitale tijdperk leiden tot een diverse vraag. Er wordt dus gewacht op nieuwe kansen die voortvloeien uit de vraag naar verschillen. Programma voor ondernemend management zou de competentie vergroten om met gerelateerde uitdagingen om te gaan.

    • Bangkok, Thailand

    Full time

    Op de campus

    Thais, Engels

    Doelstelling - Afgestudeerden produceren met kennis en vaardigheden op het gebied van internationaal bedrijfsbeheer om ze met maximale efficiëntie en effectiviteit toe te passen in hun beroep. Afgestudeerden produceren die het vermogen hebben om problemen op te lossen en systematische beslissingen te nemen.

    • Bangkok, Thailand

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Als exclusief gezamenlijk programma met Le Cordon Bleu, 's werelds belangrijkste instituut voor culinaire kunsten; het Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culinary Arts is ontworpen om excellentie, creativiteit, innovatie en persoonlijke verrijking te inspireren, wat nodig is om te beginnen aan een succesvolle carrière en persoonlijke bezigheden in de wereldwijde culinaire en horecasector. Een gecertificeerd programma door de wereldberoemde instelling Le Cordon Bleu.

    • Bangkok, Thailand

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    International Business Management Degree: 's Werelds eerste en enige Tri Continent Zaken Degree. Het combineren van de geschiedenis en traditie van het Verenigd Koninkrijk met de kracht van de Verenigde Staten en de toekomst is dat Azië.