Filter
Business Administratie
Verenigde Staten Oklahoma Broken Arrow Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Business Studies in de Verenigde Broken Arrow Verenigde Staten

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste BBA in Business Studies in de Verenigde Broken Arrow in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Broken Arrow

Graden
Plaats
Verenigde Staten
Oklahoma
Broken Arrow
Studievorm
Tempo
Northeastern State University

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studente ... [+]

De Business Administration belangrijkste biedt een gevarieerde achtergrond in de verschillende disciplines die nodig zijn voor succes op het gebied van business. Studenten die willen hun opties open te houden en ontdek de vele facetten van het bedrijfsleven moet een major in Business Administration te kiezen.

De Bachelor of Business Administration diploma in Business Administration biedt u de meeste flexibiliteit van cursussen om uit te kiezen in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven. Met begeleiding van een faculteit adviseur, je een programma dat uw individuele behoeften en doelstellingen voldoet bepalen.

Wat kan ik doen met een graad in Business Administration?

Soorten banen... [-]

Verenigde Staten Tahlequah Muskogee Broken Arrow
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands