BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BBA) in Business Studies in de Verenigde Mississippi City Verenigde Staten

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Mississippi is vernoemd naar de Mississippi rivier die langs de westelijke grens van het. Samen met moderne subject van de hogescholen en universiteiten in deze toestand bieden geavanceerde programma's in de beeldende kunst, vocale muziek, theater en dans.

Beste BBA Programma in Business Studies in de Verenigde Mississippi City in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Mississippi City Filter

Bachelor in business administration

William Carey University
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

De School of Business van William Carey University biedt iedere student de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling door middel van een goed begrip van het bedrijfsleven in ...

Lees meer