BACHELORSTUDIES

Bachelor of Business Administration Programma's in Business Studies in de Verenigde Cleveland Verenigde Staten

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Cleveland is een stad in de Amerikaanse staat Ohio en is de dichtstbevolkte provincie in de staat. De stad ligt in het noordoosten van Ohio op de zuidelijke oever van Lake Erie.

Beste Bachelor of Business Administration (BBA) in Business Studies in de Verenigde Cleveland in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Cleveland Filter

Bachelor of Business Administration in Insurance & Real Estate

Delta State University, College of Business
BBA
<
Voltijds
Campus

De verzekeringen en vastgoed programma is ontworpen om de student een theoretische en praktische basis in de beginselen en praktijken van verzekeringen en vastgoed.

Lees meer