BACHELORSTUDIES

BBA's in Business Studies in de Verenigde Murfreesboro Verenigde Staten

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top BBA Opleiding in Business Studies in de Verenigde Murfreesboro in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Murfreesboro Filter

Bachelor of Science in Business Administration

Chowan University
BBA
<
Voltijds
Engels
Campus

De School of Business van de Universiteit van Chowan voorziet een bedrijf gemeenschap van getalenteerde en ethische personen met professionele competenties waardoor ze samen t ...

Lees meer