BACHELORSTUDIES

BBA Opleidingen in Business Studies in de Verenigde Tallahassee Verenigde Staten

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Bedrijfskunde biedt studenten die in het bedrijfsleven willen gaan werken, een brede kennisbasis. Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden deze studie aan, en de studenten zullen bedrijfskundige kern-onderwerpen leren zoals financiƫn en management.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Tallahassee is een van de meest vooraanstaande steden in Florida en is ook de hoofdstad. Gelegen in de Panhandle van Florida, Tallahassee is de thuisbasis van enkele van de meest hoog aangeschreven universiteiten in de staat.

Beste Bachelor of Business Administration in Business Studies in de Verenigde Tallahassee in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Studies, Tallahassee Filter

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Florida Agricultural and Mechanical University
BBA
sep 2021
Engels

Het doel van het Bachelor of Science-programma is bedoeld om afgestudeerden te produceren die in staat zijn om uit te blinken als toekomstige leiders in het wereldwijde bedrij ...

Lees meer