$close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Programma's in Business Studies in de Verenigde witte vlakten Verenigde Staten

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die… Meer informatie

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

White Plains is een stad en commercieel centrum gelegen in de grotere staat van New York. Huis aan meer dan 57.000 inwoners, de stad herbergt een verscheidenheid aan grote bedrijven en bedrijven naast tal van universiteiten en andere instellingen voor hoger onderwijs.

Beste Bachelor of Business Administration in Business Studies in de Verenigde witte vlakten in de Verenigde Staten

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Verenigde Staten
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
The College Of Westchester
witte vlakten, Verenigde Staten

Het boekhoudcurriculum legt een sterke nadruk op boekhoudkundige concepten, ethiek en praktische zakelijke kennis.

Het boekhoudcurriculum legt een sterke nadruk op boekhoudkundige concepten, ethiek en praktische zakelijke kennis. -
BBA
Engels