Bachelor of Business Administration Opleiding in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada

Beste Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Met de overgrote meerderheid's die in de hogescholen en campussen gelegen in Sault Sainte Marie uitgevoerd, kan men niet missen een geschikte cursus te ondernemen. Of u nu een re lokale of buitenlander scholen als Algoma University en Zout College, zal voldoen aan uw doelen hoger onderwijs.

Undergraduate Studies in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

Algoma University
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Sault Sainte Marie

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mogelijkheid om ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mogelijkheid om deze intellectuele gereedschappen toe te passen in de uitdagende en dynamische wereld van global business. Deze focus maakt het mogelijk onze afgestudeerden om een soepele overgang van de academische omgeving voor het bedrijfsleven. Studenten kunnen ook hun kern lessen door te kiezen voor een van de vijf beschikbare specialisaties, of door het selecteren van keuzevakken buiten de zakelijke discipline. Dit geeft studenten de mogelijkheid om hun individuele gebieden van belang samen te voegen tot hun core business studies.... [-]