Filter
Business Administratie
Canada Ontario Sault Ste. Marie Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Sault Ste. Marie in Canada 2019

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Met de overgrote meerderheid's die in de hogescholen en campussen gelegen in Sault Sainte Marie uitgevoerd, kan men niet missen een geschikte cursus te ondernemen. Of u nu een re lokale of buitenlander scholen als Algoma University en Zout College, zal voldoen aan uw doelen hoger onderwijs.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Sault Ste. Marie in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Algoma University

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mo ... [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mogelijkheid om deze intellectuele gereedschappen toe te passen in de uitdagende en dynamische wereld van global business. Deze focus maakt het mogelijk onze afgestudeerden om een soepele overgang van de academische omgeving voor het bedrijfsleven. Studenten kunnen ook hun kern lessen door te kiezen voor een van de vijf beschikbare specialisaties, of door het selecteren van keuzevakken buiten de zakelijke discipline. Dit geeft studenten de mogelijkheid om hun individuele gebieden van belang samen te voegen tot hun core business studies.... [-]

Canada Sault Ste. Marie
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands