BBA Programma in Hunan in China

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in Hunan in China 2017

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

BBA's in Hunan in China

Lees meer

Bachelor In Business Administration

Hunan University of Science and Technology
Campus Voltijd 4 jaar September 2017 China Hunan

Bachelor in Bedrijfswetenschappen [+]

Top Bachelors of Business Administration in Hunan in China. Als een voortreffelijke universiteit in het bacheloropleiding volgt de universiteit het beginsel van hervorming in de cultiveringsmodus door de competentie van studenten te vergroten, de financiële bijdrage aan het onderwijs te vergroten om de behoeften van de samenleving te ontmoeten en het beheer ervan te verbeteren op diverse terreinen, zoals disciplines , Cursussen en praktijkonderwijs. Met de doelstelling van de lange termijn ontwikkeling voert de universiteit een reeks programma's uit in talentenopleiding en innovatie, om aan de eisen van de maatschappij te voldoen, zoals het thema 'Onderwijsweek', die erop gericht is een harmonieuze campuscultuur te creëren van "Studenten dienen en leraren respecteren". In de afgelopen jaren hebben studenten van de universiteit prachtige prestaties behaald in verschillende nationale wedstrijden, zoals de Duitse Red Dot Award, de China Youth Technological Competition, de 'Uitdagings Cup' van Technologische Wedstrijd, de Wedstrijd Mathematische Modellering en de Wedstrijd Elektronische Ontwerp. Door deel te nemen aan dergelijke wedstrijden, werden veel studenten, zoals Huang Jiahou, Yin Peimeng, Liucheng niet alleen toegekend met verschillende prijzen, maar ook geïnterviewd door staatsleiders. Bovendien heeft de universiteit veel uitstekende studenten gekweekt die beroemd zijn in het hele land, zoals He Ping - "The Sunflower Girl" en "National Model of University Students in 2011" en Wu Liqiang en Li Jin - "Love Boodschapper". Checklist van applicatie documenten (gescande kopieën zijn verplicht) Geldige Paspoort Fotokopie (Standaardformulier) Fysisch examenformulier (Standaardformulier) (Druk het alsjeblieft en breng het naar het ziekenhuis om alle items te onderzoeken, te ondertekenen... [-]