Filter
Business Administratie
China Zhejiang Zhejiang Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Zhejiang in China 2019

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Zhejiang in China

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Hangzhou Dianzi University

Dit programma streeft naar talenten die zich kunnen aanpassen aan de eisen van de moderne mondiale samenleving te cultiveren. De gekwalificeerde afgestudeerden de algemen ... [+]

Bachelor of Business Administration (in het Engels)

Degree: bachelor van het management

Programma Naam: bedrijfskunde

Duur van het programma: 4 jaar

Doelstelling:

Dit programma streeft naar talenten die zich kunnen aanpassen aan de eisen van de moderne mondiale samenleving te cultiveren. De gekwalificeerde afgestudeerden de algemene Chinese kennis, de Chinese economische en commerciële situatie en de Chinese cultuur te begrijpen. Zij moeten kennis en vaardigheden in het management, economie, recht en computer, enz. Onder de knie, en zijn concurrerend in werken bij business bedrijven en overheidsdiensten met een hoge innovatie en toepassing vaardigheden.

Na voltooiing van de vereiste studiepunten de studenten in staat zal zijn om: ... [-]
China Hangzhou
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands