Filter
Business Administratie
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA's in Computerwetenschappen 2019

De Bachelor of Business Administration, of BBA, is een internationaal erkende leerprestaties vaak vastgezet binnen ongeveer vier jaar, en het wordt beschouwd als een indicatie van bekwaamheid in een bepaalde academische omgeving.

Wat is een BBA in Computer Science? Deze strenge, uitgebreide opleiding omvat een intensieve studie over talrijke onderwerpen gerelateerd aan de voortdurend veranderende gebied van informatica. Studenten moeten nauwe studie van wiskunde en wetenschap, met inbegrip van onderwerpen zoals calculus, lineaire algebra, waarschijnlijkheid, statistieken en differentiaalvergelijkingen, onder anderen verwachten. Extra aandacht wordt vaak besteed aan onderwerpen als berekening, informatietechnologie en besturingssystemen, terwijl sommige informatica's plaatsen extra nadruk op onderwerpen als technologie, grafische kunst en multimedia.

Afgestudeerden van de opleidingen informatica bachelor's zijn meestal inzetbaar in diverse lucratieve posities over de hele wereld.Ze verdienen vaak aanzienlijk hogere salarissen dan, en worden vaak ingehuurd over, die in de computer science industrie zonder graden.

Collegegeld kosten variëren van een computer science opleiding naar het volgende op basis van factoren als het land waar het wordt aangeboden en de populariteit van het programma zelf. Geïnteresseerden moeten controleren met elke school van belang zijn voor tijdige inschrijving en collegegeld informatie.

Graad houders informatica zijn in hoge vraag over de hele wereld. Veel afgestudeerden van deze programma's gaan naar de computer analisten, software-ontwikkelaars, computersystemen ingenieurs of database administrators geworden. Anderen worden web-ontwikkelaars, computerprogrammeurs of IT-specialisten. Nog anderen terug naar de klas naar een nog hoger diploma in de informatica of een soortgelijke discipline te verkrijgen met de hoop van hun winstpotentieel verbreden nog verder en uiteindelijk het onderwijs informatica aan de collegiale niveau.

Er bestaan ​​tal van informatica cursussen over de hele wereld, en ze zijn beschreven in onze database. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken. ... [+]

Computertoepassingen Degree-inhoud

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken.

Het bereik van de bachelor in Business Administration, Computer Applications, is 210 credits, en het is voltooid in 3,5 jaar.

3,5-jarige opleiding

De kerncompetentieonderzoeken in computertoepassingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen in de programmering. Je leert programmeertalen en technieken die tegenwoordig het meest worden gebruikt. Studies omvatten ook bijvoorbeeld ontwerp van gebruikersinterfaces, besturingssystemen, webontwikkeling, databases, cloud-operaties, software-robottechnologie, business en innovatie, waarschijnlijkheid en statistieken. Hierna selecteert u studies op basis van uw eigen interesses en richt u zich bijvoorbeeld op augmented reality, artificial intelligence of big data. Het is ook mogelijk om profileringsstudies uit andere opleidingen te selecteren.... [-]

Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa  + 1 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands