Bachelor of Business Administration Opleiding in Kopenhagen in Denemarken

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Kopenhagen in Denemarken 2017

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Denemarken 's hoger onderwijs legt de nadruk op een technisch hoger onderwijs door de universiteit leren. De meeste van de Deense universiteiten biedt ook kwaliteit internationale studenten cultuur vanwege zijn ontspannen Scandinavische houding.

Gelegen aan de oostkust van Seeland, die zich uitstrekt over een deel van Amager is Kopenhagen stad. Dit is de hoofdstad van Denemarken, met een bevolking van meer dan 1 miljoen inwoners. Het heeft tal van private en publieke universiteiten.

BBA's in Kopenhagen in Denemarken

Lees meer

Graad In Management En Business Administration

University of Granada
Campus Voltijd 4 jaar September 2017 Denemarken Kopenhagen

De diploma in Business Administration aan de Universiteit van Granada biedt de basiskennis die nodig is om bedrijven te beheren. In hun personele, materiële en financiële middelen worden gecombineerd in een veranderende omgeving en [+]

Top Bachelors of Business Administration in Kopenhagen in Denemarken. Graad De diploma in Business Administration aan de Universiteit van Granada biedt de basiskennis die nodig is om bedrijven te beheren. In hun personele, materiële en financiële middelen worden gecombineerd in een veranderende en concurrerende omgeving waarin gekwalificeerde professionals vereist. Deze kwalificatie wordt verkregen door het leren van een set van materialen die de specifieke kennis te bieden en vaardigheden eigen business management en andere instrumentaal. Bedrijven hebben vaak verschillende functionele gebieden waarbij kennis van de organisatie vereist, het instellen van strategieën, het productieproces, sales management, personeelsbeleid, economisch en financieel beheer en de juridische en fiscale vraagstukken. Universitair onderwijs in Business Administration staat garant voor het bestaan ​​van professionals in staat te beheren en efficiënt te beheren productie-eenheden en de voortdurende stijging van de levensstandaard en de vooruitgang van de samenleving te garanderen. algemene structuur Curriculum van Business Administration and Management aan de Universiteit van Granada bestaat uit een totaal aanbod van 300 studiepunten, waarvan studenten 240 studiepunten verdeeld moeten nemen als volgt: kernvakken 72 credits, 120 studiepunten verplicht, optioneel en 42 credits Final Project 6 credits. Basisopleiding in Economie en Bedrijfskunde bestaat uit 72 credits en is onderverdeeld in zes vakken in het eerste en tweede jaar. Ondertussen verplichte opleiding bestaat uit een totaal van 120 studiepunten, waarmee de Final Project (6 studiepunten) moet worden toegevoegd. Met betrekking tot de keuzevakken, een totaal van 15 onderwerpen worden aangeboden 6 credits per stuk, plus de mogelijkheid om electieve plaatsing uit te... [-]