BBA in Berlijn in Duitsland

Beste BBA's in Berlijn in Duitsland 2017

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Berlijn is een gebied dat de status van zowel een stad en een staat heeft. Het is de hoofdstad en de grootste stad van Duitsland en de thuisbasis van meer dan 3 miljoen inwoners. Dit is een Duitse stad, dat is de thuisbasis van gerenommeerde onderwijsinstellingen voor hoger onderwijs.

Undergraduate Studies (BBA) in Berlijn in Duitsland

Lees meer

Ba Bedrijfskunde

BAU International Berlin
Campus Voltijd 3 jaar October 2017 Duitsland Berlin

In de wereld van vandaag, alle bedrijven die lokaal actief zijn, nationaal of wereldwijd hebben te maken met blijvende veranderingen in hun bedrijf en de marktomgeving. Om te slagen, moeten ze de werknemers die beroepsmatig zijn gekwalificeerd, opgeleid in de analyse en gericht op de belangrijkste kwesties van een succesvolle business strategie en operatie. Door de diversiteit van de klanten en de verschillende mogelijkheden in de internationale zakenwereld, hoeven werknemers internationaal georiƫnteerde kennis en praktische en ... [+]

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in Berlijn in Duitsland. In de wereld van vandaag, alle bedrijven die lokaal actief zijn, nationaal of wereldwijd hebben te maken met blijvende veranderingen in hun bedrijf en de marktomgeving. Om te slagen, moeten ze de werknemers die beroepsmatig zijn gekwalificeerd, opgeleid in de analyse en gericht op de belangrijkste kwesties van een succesvolle business strategie en operatie. Door de diversiteit van de klanten en de verschillende mogelijkheden in de internationale zakenwereld, hoeven werknemers internationaal georiƫnteerde kennis en praktische en theoretische ervaring in complexe internationale context. De Bachelor of Arts Programma in Business Administration aan BAU International leert juist deze vaardigheden. Daarom zijn onze studenten zijn bij uitstek gekwalificeerd om te slagen in de mondiale zakelijke omgeving van vandaag. Berlijn is hard op weg een van Europa's belangrijkste steden voor het bedrijfsleven, financiering en investeringen. Het is een uitermate geschikt locatie om te studeren in een internationale context en een gastheer voor het hoofdkwartier van vele nationale en internationale bedrijven. De levensomstandigheden zijn betaalbaar, openbaar vervoer is betrouwbaar en vele nationale en internationale bedrijven bieden stagemogelijkheden. Aangezien een stage is een onderdeel van de studie aan BAU International, kunnen de studenten ook gebruik maken van de stage mogelijkheden van de CO-OP-programma als onderdeel van het BAU Global Network. DUUR 3 jaar (6 semesters) Credits 180 ECTS Talen Engels (TOEFL PBT 537, IBT 74, IELTS 6, FCE B, BAU Internationaal Engels taalexamen PASS) Graad baccalaureus Eerste vereiste Duitse "Abitur / Fachabitur" of internationaal equivalent PROGRAMMA... [-]