BBA Programma in de Verenigde Frankfurt am Main in Duitsland

Beste BBA's in de Verenigde Frankfurt am Main in Duitsland 2018

Master

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Als de grootste stad in de deelstaat Hessen, Frankfurt am Main stad heeft ruim 700.000 inwoners. Dit is het financiële centrum van Duitsland en in Europa. De stad heeft twee universiteiten en een aantal gespecialiseerde scholen voor hoger onderwijs.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Frankfurt am Main in Duitsland

Lees meer

Bachelor Of ArtsBachelor Of Science - Digitale Innovatie

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deeltijd 7 semesters August 2018 Duitsland Frankfurt am Main Stuttgart Hamburg München +3 more

Profiteer van deze carrièreverhogende gelegenheid om naast je werk een grondige kennis van alle onderwerpen in de omgeving te krijgen [+]

Taal: Duits

De bachelor in zakelijke professionals

Gebruik deze carrière-verbeterende mogelijkheid om een ​​grondige kennis op te doen van alle aspecten van management en financiën naast je werk! Je doel is om een ​​academische graad te behalen.

Onze erkende high-class studie in drie semesters plus een daaropvolgende scriptie is een verkorte, op maat gemaakte oplossing voor professionals.

Geef je carrière een nieuwe boost!

doelgroep

Professionals die de studie van de bankeconomie hebben afgerond aan de Frankfurt School Schule, de bancaire econoom (BankColleg), de bedrijfseconoom (VWA) of een vergelijkbaar vervolgonderwijs en, naast hun werk, streven naar een universitair diploma in korte tijd.... [-]