Bachelor of Business Administration Programma in de Verenigde Hamburg in Duitsland

Beste Undergraduate Studies in de Verenigde Hamburg in Duitsland 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Hamburg is een gratis en Hanzestad. Het is de 2e grootste stad in Duitsland. Het is de thuisbasis van meer dan 1 miljoen mensen en de thuisbasis van de tweede grootste haven van Europa. De stad heeft zeventien universiteiten met ongeveer 70.000 studenten.

BBA Programma's in de Verenigde Hamburg in Duitsland

Lees meer

Bachelor Of ArtsBachelor Of Science - Digitale Innovatie

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deeltijd 7 semesters August 2018 Duitsland Frankfurt am Main Stuttgart Hamburg München +3 more

Profiteer van deze carrièreverhogende gelegenheid om naast je werk een grondige kennis van alle onderwerpen in de omgeving te krijgen [+]

Taal: Duits

De bachelor in zakelijke professionals

Gebruik deze carrière-verbeterende mogelijkheid om een ​​grondige kennis op te doen van alle aspecten van management en financiën naast je werk! Je doel is om een ​​academische graad te behalen.

Onze erkende high-class studie in drie semesters plus een daaropvolgende scriptie is een verkorte, op maat gemaakte oplossing voor professionals.

Geef je carrière een nieuwe boost!

doelgroep

Professionals die de studie van de bankeconomie hebben afgerond aan de Frankfurt School Schule, de bancaire econoom (BankColleg), de bedrijfseconoom (VWA) of een vergelijkbaar vervolgonderwijs en, naast hun werk, streven naar een universitair diploma in korte tijd.... [-]


Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Toerisme En Eventmanagemet - Part Time

NBS Northern Business School
Campus Deeltijd 8 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design.

Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires.

Het beroepsonderwijs opties

de bacheloropleiding in Business Administration biedt een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Door de inhoud geleerd na het afstuderen in staat zijn economische problemen op te lossen.

De overdraagbaarheid van de technische inhoud van de studie in uw directe werkomgeving zorgt ervoor dat onze praktische aanpak. De staat universitair diploma om een ​​cross-industrie qualifier, die opent een hoge mate van flexibiliteit in verdere professionele leven. Het programma stelt u in staat om meer academische opties na te streven naar een promotie, maar bereidt u zo uitgebreid voorafgaand aan de aanname van verantwoordelijkheid in het midden- en hoger management.... [-]