BBA in de Verenigde Stuttgart in Duitsland

Beste Bachelors of Business Administration in de Verenigde Stuttgart in Duitsland 2018

Master

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Stuttgart is niet alleen de zesde grootste stad in Duitsland, maar ook de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad heeft een grote bevolking en een rijke geschiedenis in de auto-industrie. Het heeft meer dan zeven grote openbare instellingen voor hoger onderwijs.

Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Stuttgart in Duitsland

Lees meer

Bachelor Of ArtsBachelor Of Science - Digitale Innovatie

Frankfurt School of Finance & Management
Campus Deeltijd 7 semesters August 2018 Duitsland Frankfurt am Main Stuttgart Hamburg München +3 more

Profiteer van deze carrièreverhogende gelegenheid om naast je werk een grondige kennis van alle onderwerpen in de omgeving te krijgen [+]

Taal: Duits

De bachelor in zakelijke professionals

Gebruik deze carrière-verbeterende mogelijkheid om een ​​grondige kennis op te doen van alle aspecten van management en financiën naast je werk! Je doel is om een ​​academische graad te behalen.

Onze erkende high-class studie in drie semesters plus een daaropvolgende scriptie is een verkorte, op maat gemaakte oplossing voor professionals.

Geef je carrière een nieuwe boost!

doelgroep

Professionals die de studie van de bankeconomie hebben afgerond aan de Frankfurt School Schule, de bancaire econoom (BankColleg), de bedrijfseconoom (VWA) of een vergelijkbaar vervolgonderwijs en, naast hun werk, streven naar een universitair diploma in korte tijd.... [-]