BACHELORSTUDIES

5 Bachelor of Business Administration Programma's in Duurzaam Beheer 2020/2021

De Bachelor of Business Administration (BBA) is een opleiding die je in staat stelt om je te concentreren op een loopbaangebied dat je interesseert. De meeste instellingen hebben een middelbare schooldiploma nodig voordat ze zich inschrijven. De cursussen duren meestal drie tot vier jaar om te voltooien en moeten je voorbereiden op het personeelsbestand.

U vraagt ​​zich misschien af: "Wat is een BBA in duurzaam beheer?" Het doel van deze graad is studenten te leren oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee ondernemingen worden geconfronteerd bij het runnen van een milieuvriendelijk bedrijf. Typische cursussen omvatten lessen in economie, mondiale diversiteit en wereldpolitiek. Veel scholen sluiten het laatste jaar af met een groot onderzoeksproject. Er kunnen ook stages zijn en in het buitenland studeren.

Je kunt waardevolle vaardigheden opdoen in een BBA-programma voor duurzaam beheer, bijvoorbeeld om milieubewust te worden van de keuzes die je maakt. Je kunt ook een creatieve probleemoplosser en goede teamspeler worden, die beide uitstekende vaardigheden voor elke klus zijn.

Voordat u een programma kiest, moet u de kosten vergelijken. De kosten van het verdienen van een BBA in duurzaam beheer zullen verschillen van school tot school. Locatie van de school, parttime of fulltime inschrijving en eventuele extra cursuskosten zijn van invloed op uw totale kosten.

Als een afgestudeerde met een BBA in Sustainable Management graad, vindt u mogelijk veel banen voor u open. Enkele mogelijkheden zijn duurzaamheidsmanager voor een bedrijf, supply chain manager, milieueffectbeoordelaar en specialist in schone energie. Afgestudeerden kunnen ook de ondernemersgeest volgen en een CEO en eigenaar worden van een milieubewust bedrijf. Misschien krijg je de kans om in het buitenland te werken als omgevingsadviseur voor multinationals.

U kunt kiezen uit universiteiten en hogescholen over de hele wereld voor uw BBA in duurzaam beheer. Er zijn ook online cursussen als u de voorkeur geeft aan flexibiliteit. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Duurzaam Beheer Filter

BBA in duurzaam modebeheer

Sustainability Management School
BBA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
26 nov 2020
Engels
Campus

Een praktische graad die uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aanpakt waarmee leiders in de wereldwijde business van vandaag worden geconfronteerd. Begrijp de belangrijk ...

Lees meer

BBA Global Project and Change Management

Windesheim University of Applied Sciences
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De nee. 1 Nederlands programma in bedrijfskunde en management. Richt zich op duurzame ontwikkeling en bedrijfsleven, innovatie, wereldwijde gezondheid, het maatschappelijk mid ...

Lees meer

BBA in duurzaamheidsbeheer

Sustainability Management School
BBA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
26 nov 2020
Engels
Campus

Een diploma dat de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aanpakt waarmee leiders in het internationale bedrijfsleven worden geconfronteerd.

Lees meer

BBA in duurzaam hospitality management

Sustainability Management School
BBA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
26 nov 2020
Engels
Campus

Een praktische graad die uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aanpakt waarmee leiders in de wereldwijde business van vandaag worden geconfronteerd. Dit programma is geri ...

Lees meer

Duurzaam ondernemen en innovaties (BBA)

Windesheim University of Applied Sciences
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Officiële naam: Global Project and Change Management. De nee. 1 Nederlands programma in bedrijfskunde en management. Richt zich op duurzame ontwikkeling en bedrijfsleven, inno ...

Lees meer