BBA Opleiding in Duurzaamheid Studies Europa

Beste BBA Programma's in Duurzaamheid Studies Europa 2018

Duurzaamheid Studies

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Het nastreven van een graad in duurzaamheid is een ongelooflijk lonende inspanning, hoewel er veel moeilijke kwesties en debatten die voortvloeien uit dit onderwerp. Het begrip van de betekenis van duurzaamheid aan de gezondheid van de wereld en de gemeenschap is een relatief nieuwe discussie onder wetenschappers en leiders.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Bachelor of Business Administration Opleiding in Duurzaamheid Studies Europa

Lees meer

Bachelor of Business Administration (BBA) in Sustainability Management

Sustainability Management School
Campus Voltijd 3 jaar Zwitserland Gland

[+]

Inhoud: 30 kern- en 9 grote modules, een intensief onderzoeksproject in Zwitserland of in het buitenland, één projectmanagement op het gebied van Business Policy and Strategy, een werkervaring (stage) en een afsluitende sluitstukcursus.

Programma ervaring:

Als een niet-gegradueerde student zul je worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld. SUMAS organiseert stages in bedrijven of vrijwilligerswerk in NGO's. SUMAS studenten zijn constant betrokken bij projecten in samenwerking met bedrijven zoals Procter & Gamble en Barilla om een ​​praktische aanpak te ontwikkelen om duurzaamheid te integreren in het bedrijfsleven. ... [-]