BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BBA) in Energie 2020

Na het veiligstellen van een middelbare school diploma, veel mensen ervoor kiezen om hun studie voort te zetten en streven naar een Bachelor of Business Administration, of BBA, op een bepaald gebied. De meeste BBA programma's zijn binnen ongeveer vier jaar voltooid en betrekken uitgebreid overzicht van het beheer kant van een bepaalde industrie of in het veld.

Precies wat is een BBA in Energy Studies? Deze interdisciplinaire programma is over het algemeen in vier jaar en geeft studenten de educatieve stichting die nodig zijn voor de oprichting van winstgevende en succesvolle carrière met betrekking tot het energiebeleid, management en business. Sluit beoordeling van algemene wetenschappelijke fundamenten, zoals chemie, biologie en natuurkunde is te verwachten, zoals de analyse van zakelijke overwegingen met betrekking tot het gebied, zoals statistieken, de boekhouding en de micro- en macro-economie.

Afgestudeerden van Bachelor of Business Administration in Energy Studies programma's vaak te verdienen aanzienlijk meer dan die zonder de bachelor's degree.Ze zijn ook over het algemeen ingehuurd voor die zonder diploma of met slechts associate aanduidingen.

Collegegeld kosten en vergoedingen voor de BBA in Energy Studies programma's variëren aanzienlijk op basis van een aantal factoren, zoals waar de school van belang is gevestigd. Zo, de studenten die geïnteresseerd zijn in een bepaalde cursus worden aangemoedigd om contact op met de opnames kantoor van de school het aanbieden van het programma voor nauwkeurige kosten.

Energy studies mate houders hebben de educatieve stichting die nodig zijn voor een succesvolle carrière in een verscheidenheid van de wereldwijde energiegerelateerde rollen. Velen gaan werken voor wetgevende of gouvernementele organisaties het ontwerpen, analyseren en implementeren van het energiebeleid. Anderen vinden werk in de energie-opwekking, distributie, exploitatie en beheer. Nog anderen kiezen om terug te keren naar school om een ​​energie-gerelateerde master's degree na te streven met de hoop uiteindelijk lesgeven energie studies of een vergelijkbaar onderwerp op het collegiale niveau.

Middelbare school afgestudeerden met een inherente interesse in energie en techniek worden aangemoedigd om de vele verwante opleidingen beschikbaar onderzoeken wereldwijd met behulp van onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Energie Filter

BBA Oil and Gas Marketing

UPES
BBA
jul 2020

BBA Oil and Gas Marketing

Lees meer