BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies (BBA) in Energiebeheer 2020

Een BBA verwijst naar een Bachelor of Business Administration, een undergraduate-diploma dat gewoonlijk vier jaar full-time studie kost om te verdienen. De meeste programma's bieden een breed overzicht van zakelijke onderwerpen. Studenten kunnen de gelegenheid hebben zich te specialiseren in een concentratie die aansluit op hun carrièredoelen.

Wat is een BBA in energiebeheer? Het is een bachelordiploma dat voortkomt uit geowetenschappen, bedrijfsleven, rechten en engineering. Het probeert tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die hun middelenbeheer willen diversifiëren. Velen die dit diploma volgen, hebben belangen in zaken, management, communicatie, computers, boekhouding en financiën. Geleerden hebben misschien de mogelijkheid om te kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen in marketing, petroleum engineering, management en geologie.

Velen verwerven waardevolle vaardigheden bij het oplossen van problemen in de praktijk. Dit bereidt mensen voor op de vele verschillende situaties waarin ze zich in hun leven zouden kunnen bevinden. Studenten kunnen ook worden geconfronteerd met een verscheidenheid aan energiegerelateerde problemen. Als een geïnformeerde burger die energiemanagement heeft gestudeerd, kun je mogelijk goede opvattingen over echte problemen hebben. Je kunt ook sterke leiderschapsvaardigheden verwerven.

Een BBA in energiebeheer wordt een populaire graad die wordt aangeboden aan verschillende instellingen, en scholen hebben verschillende niveaus wat betreft de kosten van collegegeld. Het kantoor van opnames kan een meer exacte kosten van het diploma bieden, evenals bieden beursinformatie.

Er zijn vaak veel carrièremogelijkheden op verschillende gebieden beschikbaar voor afgestudeerden. Werkgevers die misschien op zoek zijn naar personen met een BBA in Energy Management zijn olie- en gasbedrijven, commerciële en investeringsbanken, energiehandelsbedrijven, nutsbedrijven en overheidsinstellingen. Banen waarvoor u mogelijk gekwalificeerd bent, zijn onder meer landonderhandelaar, acquisities en afstoting analist, analist energiehandel of financieel analist. Deelnemers aan het programma kunnen vinden dat ze in staat zijn om gebieden te slagen zoals energiefinanciering, handel en marketing en exploratie en productie.

Veel universiteiten bieden cursussen online aan. Dit biedt werkstudenten een flexibeler schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Energiebeheer Filter

BBA in Energy Management Online

Yorkville University
BBA
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Yorkville University Bachelor of Business Administration van de Yorkville University voorziet gemotiveerde mensen van de vaardigheden om complexe zakelijke problemen te beheer ...

Lees meer

BBA Oil and Gas Marketing

UPES
BBA
jul 2020

BBA Oil and Gas Marketing

Lees meer

BBA in energiebeheer

Yorkville University
BBA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Yorkville University Bachelor of Business Administration van de Yorkville University voorziet gemotiveerde mensen van de vaardigheden om complexe zakelijke problemen te beheer ...

Lees meer