Filter
Business Administratie
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA Programma's in Energiestudies 2019

Na ontvangst van een middelbare school diploma, veel afgestudeerden kiezen om te werken in de richting van een Bachelor of Business Administration of BBA, om hun loopbaanvooruitzichten, evenals hun lange-termijn winstpotentieel te verbreden. De meeste van deze programma's duren ongeveer vier jaar te voltooien en te betrekken nauwe studie van het beheer en de handel kant van een bepaalde industrie of in het veld.

Precies wat is een BBA in Energy? Deze strenge opleiding is bedoeld voor engineering-minded studenten met een interesse in de mondiale energie-overwegingen en helpt afgestudeerden voor te bereiden op een verscheidenheid aan rollen in verband met energie en duurzaamheid. Gemeenschappelijke ruimtes van de studie in deze programma's bevatten vaak utilities, windenergie, waterkracht, energie-inkoop en buitenlands en binnenlands beleid en wetgeving regelgeving als zij betrekking hebben op energie. Studenten krijgen ook training en begeleiding bedoeld om hen te helpen te analyseren en te communiceren informatie met betrekking tot het energiebeleid en economie.

Afgestudeerden van Bachelor of Business Administration in Energy programma's hebben aanzienlijk meer carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar dan die zonder diploma of mensen met een diploma alleen vennoot. Ze zijn ook meestal in staat om aanzienlijk meer geld te verdienen dan hun minder opgeleide collega's.

Omdat collegegeld kosten verschillen sterk van BBA in Energy programma naar het volgende, kunnen studenten terecht bij de opnames kantoor van elke potentiële school voor tijdige collegegeld tarieven en gerelateerde informatie.

Degenen die met succes een Bachelor of Business Administration veilig te stellen in Energy zijn voorbereid op een scala van lucratieve wereldwijde posities. Velen vinden het werk in gouvernementele organisaties, nutsbedrijven, regelgevende instanties of de handel in energie organisaties en bedrijven. Anderen stellen een loopbaan als public relations specialisten, beleid analisten, compliance specialisten of lobbyisten. Sommige afgestudeerden kiezen om terug te gaan naar school om te werken aan een nog hogere wetenschappelijke benaming.

Wie geïnteresseerd is in meer horen over de mogelijkheden die wereldwijd bestaan ​​voor mensen met een interesse in energie moet onze database van verwante opleidingen te herzien. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Energiestudies

University of Nicosia

Verkrijg expertise in Bedrijfskunde en in een van de volgende concentraties: Energy Oil and Gas Management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en economie; Personeel ... [+]

Undergraduate Studies in Energiestudies. Duur (jaren): 4Kwalificatie Toegekend: Bachelor of Business AdministrationKwalificatieniveau: Bachelor diploma (1e cyclus)Taal van de instructie: EngelsWijze van onderzoek: voltijds of deeltijds. Sommige cursussen worden aangeboden op e-learningbasis.Minimum ECTS Credits: 240Profiel van het programmaVerkrijg expertise in Bedrijfskunde en in een van de volgende concentraties: Energy Oil and Gas Management; Ondernemerschap en innovatie; Financiën en economie; Personeelszaken; Informatiesystemen en sociale media; Beheer; Marketingcommunicatie; Publieke administratie; en onroerend goed.Demonstreer kennis van bedrijfsprocessen en een vermogen om aantrekkelijkheid van de industrie te beoordelen, risico's en kansen te identificeren om zaken te doen in een mondiale omgevingKies en pas geschikte kwantitatieve of kwalitatieve methodologieën toe om problemen te analyseren en gebruik te maken van moderne technologische en analytische instrumenten die nodig zijn om de besluitvorming in organisaties te ondersteunen.Leiderschaps- en organisatorische vaardigheden ontwikkelen voor het communiceren van visie, het inspireren van medewerkers en het bevorderen van innovatie en verandering.Identificeer en evalueer ethische kwesties en communiceer gerechtvaardigde resoluties voor praktische situaties.Toon vaardigheid in communicatie en ontwikkel teamworkvaardigheden.Studenten voorzien van algemene kennis op het gebied van energie, olie en gasbeheer.Om toekomstige junior executives en business managers voor te bereiden op de opkomende olieOm studenten uit te rusten met de theoretische en praktische kennis, onderzoeks- en analytische vaardigheden en het inzicht in de bedrijfs- en managementprocessen die nodig zijn om een ​​carrière in de olie te ontwikkelenCarriere vooruitzichten... [-]
Cyprus Nicosia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands