BACHELORSTUDIES

3 Bachelor of Business Administration Opleidingen in Energiestudies 2020

Na ontvangst van een middelbare school diploma, veel afgestudeerden kiezen om te werken in de richting van een Bachelor of Business Administration of BBA, om hun loopbaanvooruitzichten, evenals hun lange-termijn winstpotentieel te verbreden. De meeste van deze programma's duren ongeveer vier jaar te voltooien en te betrekken nauwe studie van het beheer en de handel kant van een bepaalde industrie of in het veld.

Precies wat is een BBA in Energy? Deze strenge opleiding is bedoeld voor engineering-minded studenten met een interesse in de mondiale energie-overwegingen en helpt afgestudeerden voor te bereiden op een verscheidenheid aan rollen in verband met energie en duurzaamheid. Gemeenschappelijke ruimtes van de studie in deze programma's bevatten vaak utilities, windenergie, waterkracht, energie-inkoop en buitenlands en binnenlands beleid en wetgeving regelgeving als zij betrekking hebben op energie. Studenten krijgen ook training en begeleiding bedoeld om hen te helpen te analyseren en te communiceren informatie met betrekking tot het energiebeleid en economie.

Afgestudeerden van Bachelor of Business Administration in Energy programma's hebben aanzienlijk meer carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar dan die zonder diploma of mensen met een diploma alleen vennoot. Ze zijn ook meestal in staat om aanzienlijk meer geld te verdienen dan hun minder opgeleide collega's.

Omdat collegegeld kosten verschillen sterk van BBA in Energy programma naar het volgende, kunnen studenten terecht bij de opnames kantoor van elke potentiële school voor tijdige collegegeld tarieven en gerelateerde informatie.

Degenen die met succes een Bachelor of Business Administration veilig te stellen in Energy zijn voorbereid op een scala van lucratieve wereldwijde posities. Velen vinden het werk in gouvernementele organisaties, nutsbedrijven, regelgevende instanties of de handel in energie organisaties en bedrijven. Anderen stellen een loopbaan als public relations specialisten, beleid analisten, compliance specialisten of lobbyisten. Sommige afgestudeerden kiezen om terug te gaan naar school om te werken aan een nog hogere wetenschappelijke benaming.

Wie geïnteresseerd is in meer horen over de mogelijkheden die wereldwijd bestaan ​​voor mensen met een interesse in energie moet onze database van verwante opleidingen te herzien. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Energiestudies Filter

BBA Oil and Gas Marketing

UPES
BBA
jul 2020

BBA Oil and Gas Marketing

Lees meer

BBA in Energy Management Online

Yorkville University
BBA
apr 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Yorkville University Bachelor of Business Administration van de Yorkville University voorziet gemotiveerde mensen van de vaardigheden om complexe zakelijke problemen te beheer ...

Lees meer

BBA in energiebeheer

Yorkville University
BBA
apr 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Yorkville University Bachelor of Business Administration van de Yorkville University voorziet gemotiveerde mensen van de vaardigheden om complexe zakelijke problemen te beheer ...

Lees meer