close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Business Administration (BBA's) in European Business 2021

Het ontvangen van een Bachelor of Business Administration (BBA) is een doel veel mensen proberen te bereiken voor een lange en succesvolle carrière. Een typische student het bijwonen van lessen full-time kan meestal eindigen het programma in vier jaar. Dit soort curriculum wordt soms gevolgd door geavanceerde studies naar een Master in Business Administration te krijgen voor een nog hogere kanse… Meer informatie

Het ontvangen van een Bachelor of Business Administration (BBA) is een doel veel mensen proberen te bereiken voor een lange en succesvolle carrière. Een typische student het bijwonen van lessen full-time kan meestal eindigen het programma in vier jaar. Dit soort curriculum wordt soms gevolgd door geavanceerde studies naar een Master in Business Administration te krijgen voor een nog hogere kansen niveau.

Wat is een BBA in European Business? Een BBA in European Business is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de internationale handel en marketing. Binnen het curriculum bij uw gekozen universiteit, kun je verwachten dat instructie in management en onderhandelingsvaardigheden en een verscheidenheid aan marketing, international business, taal en informatica cursussen ontvangen. Een mix van klassikale instructie en praktische opleiding is betrokken bij de meeste programma's, met inbegrip van reis- en training van internationale professoren en professionals in het veld.Specialisaties zijn soms beschikbaar, waaronder logistiek en internationale samenwerking.

De vele functies van een diploma in het Europese bedrijfsleven kunnen bieden personen met de high-level communicatie vaardigheden om te werken in een multiculturele context. Dit brengt vaak een ruime keuze aan mogelijkheden in de internationale betrekkingen in het bedrijfsleven over sectoren en grenzen.

De kosten van het verdienen van een BBA verschilt en is afhankelijk van factoren zoals het curriculum en de universiteit locatie. Onderzoek goed, en dan direct contact op te nemen voor vragen over de kosten van de administratieve zetel.

Individuen op zoek naar een carrière in het Europese bedrijfsleven worden doorgaans werkzaam in sales en marketing functies, wereldwijde zakelijke onderhandelingen, en de strategie en logistiek. Sterke kandidaten zijn vaak meertalig en beschikken over een breed scala aan zakelijke vaardigheden. Flexibel met verhuizing brengt de meest mogelijkheden voor studenten die undergraduate graden hebben verkregen.Loopbaanontwikkeling misschien makkelijker met een graduaat zijn.

Internationale mogelijkheden voor het onderwijs zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een carrière in het Europese bedrijfsleven aangeboden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
United International Business Schools
Zürich, Zwitserland +8 Meer

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een ... +

Voltijdstudenten kunnen een Bachelor-graad behalen in 3 academische jaren van 9 maanden, voor een totaal van 9 kwartalen van 20 credits elk, of in 4 academische jaren voor een totaal van 12 kwartalen van 15 credits elk bij het spreiden van de werklast. -
BBA
Voltijds
Deeltijd
3 - 4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op