BACHELORSTUDIES

BBA Programma's in Facility Management 2020/2021

Het invullen van een bachelor's degree omvat meestal drie tot vijf jaar van de undergraduate studie, afhankelijk van het aantal benodigde klassen en de instelling de toekenning van de graad. De meeste opleidingen bachelor's vereisen een mix van klassen met betrekking tot het algemene onderwijs en zich te verdiepen in een bepaald gebied of onderwerp.

Dus wat is een BBA in Facility Management? Een Bachelor of Business Administration met zich meebrengt het verkrijgen van een brede basis van het runnen van een bedrijf met een nadruk of specialiteit die een aspect van een bedrijf verbetert. In een BAA in Facility Management programma, integreren studenten bedrijfskunde, gedragswetenschappen, techniek en architectuur in de manier waarop ze toezicht op de fysieke ruimte van een winkel, een kantoor, een magazijn of andere voorzieningen. Een zekere mate in facility management betekent het dragen veel hoeden, omdat de kennis die vaak wordt gebruikt voor strategische planning, financiële planning, bouw en vele andere aspecten die betrokken zijn bij het beheer en het kweken van een bedrijf.Sommige scholen bieden duale opleiding kansen of verder de nadruk op de verschillende aspecten van facility management, zoals een duurzaamheid.

Een zekere mate in facility management versterkt vaak de kennis van tools en technieken die de fysieke ruimte van een werkplaats meer bevorderlijk is voor efficiëntie en zakelijke groei. De mate is een geloofsbrief die laat zien uw expertise is van toepassing op bedrijven van verschillende grootte en in verschillende industrieën.

Het collegegeld voor een facility management mate verschilt van de ene school naar de andere, zelfs wanneer de scholen bevinden zich in hetzelfde land. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren die het aantal vereiste klassen in het programma.

Met een geloofsbrief in de hand, hebben de studenten de kans om te profiteren van de verschillende carrières die variëren van entry-level posities om banen executive-niveau.Naast het beheren van een fysiek gebouw of woning, een carrière in facility management omvat vaak het toezicht op processen die technische kennis nodig hebben, onderhandelen over contracten met leveranciers of het beheer van het hele bedrijf strategische plannen of projecten.

Een facilities management bachelordiploma biedt veelbelovende perspectieven voor een grote carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

1 Resultaten in Facility Management Filter

BBA in International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Ben je een echte doorzetter met mensen en managementvaardigheden? Wilt u een omgeving creëren die goed is voor klanten en medewerkers? Facility Management is misschien iets vo ...

Lees meer