Bachelor of Business Administration in Quezon City op de Filippijnen

Beste BBA Opleidingen in Quezon City op de Filippijnen 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Quezon City trekt toeristen tegen een geweldige prijs. Afgezien van andere faciliteiten de stad heeft een aantal grote onderwijsinstellingen; onder hen twee meest bekende instellingen zijn de Ateneo de Manila University en de University of the Philippines Diliman. Deze bieden kwaliteit van het onderwijs in een creatieve omgeving.

BBA Programma's in Quezon City op de Filippijnen

Lees meer

Bachelor Of Science In Business Administration (BBA)

Miriam College
Campus Voltijd November 2017 Filipijnen Bangalore

Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. [+]

Top Bachelors of Business Administration in Quezon City op de Filippijnen. Bachelor of Science in Business Administration (BBA) Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. De verschillende majors aangeboden zal helpen hen goed voor te bereiden op een carrière in het veld. Het programma en de Financial Investments Management biedt studenten met een sterke basis in business management, terwijl slijpen hun kennis in de huidige financiële management praktijken en investments.It is ontworpen om hen voor te bereiden te worden: (1) zakelijke en / of non-corporate financieel specialisten / managers en (2) persoonlijke en / of zakelijke beleggingsanalisten / specialisten / managers. Het programma Marketing Management biedt studenten met een sterke business management stichting. Ze worden geleerd hoe ze de marketing inspanningen van een bedrijf entiteit draaien. Speciale aandacht wordt besteed aan marketing onderzoek, sales management, reclame en promoties management, internationale marketing, en prijsstrategieën. Daarnaast wordt een minor in E-Business ook aangeboden die open staat voor alle zakelijke majors en andere geïnteresseerde students.This wordt beoogd om de technische vaardigheden van deze leerlingen te vergroten om hen in staat stellen om effectief omgaan met de eisen die in het personeelsbestand. BELANGRIJKE ONDERWERPEN FINANCIËLE EN INVESTERINGEN BEHEER internationale handel Financiele Instellingen Investment Management Advance Finance Kapitaal en Debt Markets Persoonlijke Financiële Planning Internationale Financiën MARKETING MANAGEMENT marketingonderzoek Prijsstrategie Sales management Reclame en Promotions management Internationale Marketing... [-]