Bachelor of Business Administration in Quezon City op de Filippijnen

Beste BBA Opleidingen in Quezon City op de Filippijnen 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Quezon City trekt toeristen tegen een geweldige prijs. Afgezien van andere faciliteiten de stad heeft een aantal grote onderwijsinstellingen; onder hen twee meest bekende instellingen zijn de Ateneo de Manila University en de University of the Philippines Diliman. Deze bieden kwaliteit van het onderwijs in een creatieve omgeving.

BBA Programma's in Quezon City op de Filippijnen

Lees meer

Bachelor Of Science In Business Administration (BBA)

Miriam College
Campus Voltijd November 2018 Filipijnen Bangalore

Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. [+]

Bachelor of Science in Business Administration (BBA)

Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. De verschillende majors aangeboden zal helpen hen goed voor te bereiden op een carrière in het veld.

Het programma en de Financial Investments Management biedt studenten met een sterke basis in business management, terwijl slijpen hun kennis in de huidige financiële management praktijken en investments.It is ontworpen om hen voor te bereiden te worden: (1) zakelijke en / of non-corporate financieel specialisten / managers en (2) persoonlijke en / of zakelijke beleggingsanalisten / specialisten / managers.... [-]