close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Business Administration Programma's in Financiën en Economie 2021

Een Bachelor of Business Administration is een vierjarig programma dat zich richt op bedrijfs- en organisatieprincipes. Deze opleiding biedt training in praktisch management en biedt mogelijkheden om projecten te leiden en te leiden. BBA-programma's kunnen studenten voorbereiden op het succesvol op zich nemen van administratieve rollen in hun toekomstige loopbaan. Wat is een BBA in Finance a… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration is een vierjarig programma dat zich richt op bedrijfs- en organisatieprincipes. Deze opleiding biedt training in praktisch management en biedt mogelijkheden om projecten te leiden en te leiden. BBA-programma's kunnen studenten voorbereiden op het succesvol op zich nemen van administratieve rollen in hun toekomstige loopbaan.

Wat is een BBA in Finance and Economics? Deze opleiding leidt wetenschappers op over belangrijke zakelijke ideologieën en kan lessen bevatten over economische theorie, bankregulering en internationale financiën. Studenten kunnen worden voorbereid op een loopbaan binnen financiële instellingen en de overheid. Door dit programma te volgen, kunnen deelnemers worden uitgerust met de juiste kennis en middelen om de moderne financiële theorie te begrijpen en toe te passen in het echte leven.

Er zijn veel voordelen van deze graad, zoals leren hoe te financieren. Met hun zakelijke en managementvaardigheden kunnen programma-afgestudeerden leren hoe ze kwantitatieve methoden kunnen gebruiken om economische problemen te analyseren en op te lossen. Leerlingen kunnen ook leren om duidelijk en effectief te communiceren.

De kosten van het volgen van een BBA-programma variëren van school tot school. Collegegeld en kosten kunnen stijgen of dalen in de kosten, afhankelijk van de locatie van de gekozen instelling.

Carrières in financiën en economie zijn meestal redelijk eenvoudig te vinden omdat dit veld redelijk toepasbaar is voor de echte wereld. Sommige beschikbare banen kunnen data-analist, econoom en statisticus zijn. In het bedrijfsleven kunnen leerlingen ervoor kiezen bankbetalers, verkoopmanagers of verzekeringsagenten te worden. Op het gebied van de overheid kunnen geleerden economen of onderzoeksleiders worden. De federale overheid heeft veel instapfuncties voor degenen die een undergraduate degree behalen. Als deze geen beroep doen op afgestudeerden, hebben ze de keuze om in plaats daarvan ondernemer te worden.

Hoewel er wereldwijd veel locaties zijn waar geïnteresseerde partijen een BBA kunnen behalen in Finance and Economics, kunnen er ook online programma's beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen
Shenzhen , China

Met onze Bachelor of Business Administration in Finance kunt u de analytische vaardigheden, praktische ervaringen en wereldwijde visie verwerven die nodig zijn om de uitdaging ... +

Met onze Bachelor of Business Administration in Finance kunt u de analytische vaardigheden, praktische ervaringen en wereldwijde visie verwerven die nodig zijn om de uitdagingen in de bank- en financiële sector te overwinnen. Je krijgt een diep begrip van de complexe onderlinge relaties tussen de wereldeconomieën in termen van de stroom van goederen, diensten en fondsen, de functies en operaties van financiële markten en instellingen, en de interacties tussen hen in een geglobaliseerde context. Dit unieke programma biedt interdisciplinaire training in economie en financiën in de context van de wereldeconomie. Als belangrijke wereldwijde financiële centra biedt de voortdurende ontwikkeling van Shenzhen en Hong Kong de ideale omgeving voor het opdoen van theoretische en praktische kennis. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op