BBA in Hämeenlinna in Finland

Top BBA Programma's in Hämeenlinna in Finland 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

De thuisbasis van een middeleeuws kasteel Hame, Hämeenlinna rust in het centrum van de provincie Hame, dat is een historische regio in Finland. De stad heeft bijna 70.000 inwoners.

BBA's in Hämeenlinna in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration: Internationaal Ondernemen (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campus Voltijd Deeltijd 42 maanden September 2018 Finland Hämeenlinna +1 more

Het programma wordt gegeven in het Engels. Studenten uit meer dan 30 landen zorgen ervoor dat u een echte internationale studie-omgeving zullen ervaren. Bovendien, medewerkers vertegenwoordigen zowel de Europese en andere nationaliteiten. Met meer dan een decennium aan ervaring, het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​professional op het gebied van het internationale bedrijfsleven. De Degree-programma in International Business in Valkeakoski biedt u een opleiding die professionele loopbaan bevordert, met name in de Europese en Chinese markt. [+]

Beste Undergraduate Studies (BBA) in Hämeenlinna in Finland. HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile Over het programma De opleiding internationale bedrijfsleven zal u voorzien van een bachelordiploma in Business Administration (BBA). De voertaal is Engels. Studenten uit meer dan 30 landen zorgen ervoor dat u een echte internationale studie-omgeving zullen ervaren. Bovendien, medewerkers vertegenwoordigen zowel de Europese en andere nationaliteiten. Met meer dan een decennium aan ervaring, het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​professional op het gebied van het internationale bedrijfsleven. De Degree-programma in International Business zal u voorzien van een opleiding die professionele loopbaan bevordert, met name in de Europese en Chinese markt. Doe mee en Go Far Today's business is internationaal. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine en middelgrote bedrijven opereren in een internationale omgeving. Voorbeelden van Beroepen Enkele van onze recente afgestudeerden hebben werk gevonden in de volgende beroepen: CRM Manager Customer Supervisor Ondernemer export Coordinator HRD Coordinator HRM Assistant key account manager Logistiek coördinator Market Supervisor marketing Developer Project Manager Teamleider Uw Professional Profile als een internationale BBA Als een internationale BBA, zul je beschikken over: International, klantgericht, analytisch en winst-bewuste denken; Het vermogen in vele talen te communiceren met behulp van verschillende communicatiemiddelen en media; De mogelijkheid om eisen van continue persoonlijke ontwikkeling en ethische verantwoordelijkheid in je acties te overwegen; De mogelijkheid om te creëren en te ontwikkelen op lange termijn, winstgevende relaties met klanten, alsmede andere netwerken in een internationale en multiculturele zakelijke omgeving; Het vermogen om te plannen,... [-]