BBA Programma in de Verenigde Hämeenlinna in Finland

Beste BBA's in de Verenigde Hämeenlinna in Finland 2019

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

De thuisbasis van een middeleeuws kasteel Hame, Hämeenlinna rust in het centrum van de provincie Hame, dat is een historische regio in Finland. De stad heeft bijna 70.000 inwoners.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Hämeenlinna in Finland

Lees meer

Bachelor in de handelswetenschappen - Computertoepassingen (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campus Voltijd 42 maanden August 2019 Finland Hämeenlinna

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken. [+]

Computertoepassingen Degree-inhoud

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken.

Het bereik van de bachelor in Business Administration, Computer Applications, is 210 credits, en het is voltooid in 3,5 jaar.

3,5-jarige opleiding

De kerncompetentieonderzoeken in computertoepassingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen in de programmering. Je leert programmeertalen en technieken die tegenwoordig het meest worden gebruikt. Studies omvatten ook bijvoorbeeld ontwerp van gebruikersinterfaces, besturingssystemen, webontwikkeling, databases, cloud-operaties, software-robottechnologie, business en innovatie, waarschijnlijkheid en statistieken. Hierna selecteert u studies op basis van uw eigen interesses en richt u zich bijvoorbeeld op augmented reality, artificial intelligence of big data. Het is ook mogelijk om profileringsstudies uit andere opleidingen te selecteren.... [-]


Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campus Voltijd Deeltijd 42 maanden September 2019 Finland Hämeenlinna +1 more

[+]

De studie werkwijze vereist onafhankelijkheid en de mogelijkheid van het werken in teams.

Double Degree Opportunities

International Business Degree Programme heeft momenteel vijf double degree-partners in drie landen en we werken er continu aan dit te vergroten.

[-]