BBA in Hämeenlinna in Finland

Top BBA Programma's in Hämeenlinna in Finland 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

De thuisbasis van een middeleeuws kasteel Hame, Hämeenlinna rust in het centrum van de provincie Hame, dat is een historische regio in Finland. De stad heeft bijna 70.000 inwoners.

BBA's in Hämeenlinna in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In International Business (hogeschool Van Häme)

Edunation
Campus Voltijd 42 maanden September 2018 Finland Hämeenlinna

Het International Business-programma van HAMK is het meest internationale programma dat zij aanbieden, met studenten van meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Gedurende je studie werk je in interculturele teams en ontwikkel je professionele bedrijfsexpertise. Presentatievaardigheden en zelfvertrouwen zijn een van de belangrijkste competenties die u tijdens uw studie zult verwerven. Het internationale personeel houdt zich bezig met studenten en moedigt hen aan hun beste professionele potentieel te bereiken. [+]

Het International Business-programma van HAMK is het meest internationale programma dat zij aanbieden, met studenten van meer dan 20 verschillende nationaliteiten. Gedurende je studie werk je in interculturele teams en ontwikkel je professionele bedrijfsexpertise. Presentatievaardigheden en zelfvertrouwen zijn een van de belangrijkste competenties die u tijdens uw studie zult verwerven. Het internationale personeel houdt zich bezig met studenten en moedigt hen aan hun beste professionele potentieel te bereiken.

Belangrijkste feitenMate: Doelstelling

Wanneer je studeert in HAMK International Business, bereid je jezelf voor op een toekomst door je te richten op de drie belangrijkste onderwijspijlers:... [-]


Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campus Voltijd Deeltijd 42 maanden September 2018 Finland Hämeenlinna +1 more

[+]

De studie werkwijze vereist onafhankelijkheid en de mogelijkheid van het werken in teams.

Double Degree Opportunities

International Business Degree Programme heeft momenteel vijf double degree-partners in drie landen en we werken er continu aan dit te vergroten.

[-]