Bachelor of Business Administration Opleiding in Jyväskylä in Finland

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in Jyväskylä in Finland 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Jyväskylä is een gemeente en een stad in Centraal-Finland en de grootste stad in de regio met meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft verschillende universiteiten waarvan de studentenpopulatie account om 30% van de totale bevolking van de stad Jyväskylä.

Undergraduate Studies in Jyväskylä in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In Het Internationale Bedrijfsleven

JAMK University of Applied Sciences
Campus Voltijd 42 maanden January 2018 Finland Jyväskylä

JAMK's International Business Programme is de enige EPAS geaccrediteerde bachelor niveau programma onder Finse Universities of Applied Sciences. Als u wilt een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs krijgen, klasgenoten uit alle hoeken van de wereld, en het ontwikkelen van uw kennis van het Engels, is dit iets voor jou! International Business biedt studenten de kennis en de core business management vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen op de wereldmarkt . Je zal de hele opleiding in het Engels te studeren. [+]

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in Jyväskylä in Finland. Over het programma Degree: Bachelor of Business Administration, BBA Soort Training: Full-time studies Lengte: 210 ECTS Cr, 3,5 jaar Jaarlijkse instroom: Januari 2018 inname 25 + augustus 2018 inname 60 periodes Application: 6 sep 2017 - 20 sep 2017 EN 9 jan 2018 - 24 jan 2018 nieuws! Volgende gratis online webinar komt op 6 september 2017! Willen krijgen een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs te hebben, krijgen klasgenoten uit alle hoeken van de wereld, en het ontwikkelen van uw kennis van het Engels? Zo ja, dan is dit iets voor jou! International Business biedt studenten de kennis en de core business management vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen op de wereldmarkt. Je zal de hele opleiding in het Engels te studeren. Collegegeld en wetenschap De officiële collegegeld is 8.000 € / jaar voor niet-EU / ETA-burgers. Alle uitgezonderd studenten zullen 50% beurs te krijgen voor het eerste jaar. Goede prestaties in studies (55 CR / jaar) staat garant voor 50% studiebeurs gedurende de studies. Ontwikkel uw kennis en vaardigheden om: beheer van diverse teams communiceren in een multiculturele context synthetiseren en zakelijke gegevens te analyseren passen strategisch denken beheer van wereldwijde bedrijven. Studie en gain werkervaring Je hoeft niet alleen verdienen een BBA diploma; tijdens je studie je ook veel van de werkelijke werkervaring op te doen. Veel van onze afgestudeerden vast extenxive zakelijke netwerken al tijdens hun studie. Praktijkonderwijs (ca 5 maanden), projecten en thesis zijn allemaal... [-]