BBA Opleiding in Kokkola in Finland

Top Undergraduate Studies in Kokkola in Finland 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Als onderdeel van het Centraal Ostobothnia Gewest wordt Kokkola stad gelegen in de provincie West-Finland. Het is ook een gemeente met meer dan 40.000 mensen.

Bachelors of Business Administration in Kokkola in Finland

Lees meer

Bachelor Of Business Administration - Bedrijfsbeheer

Centria University of Applied Sciences
Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Finland Kokkola

De opleiding Business Management richt zich op het ondersteunen van het MKB in de omgeving in hun proces van internationalisering. Een onderzoek onder de bedrijven werd gemaakt, om erachter te komen welke vaardigheden en kwalificaties [+]

Kwalificatie: Bachelor of Business Administration - Lengte & Duur: 3,5 jaar, 210 studiepunten, full-time studie - Plaatsen: 25 - Campus: Talonpojankatu 2, Kokkola - Student selectie: Alle in aanmerking komende aanvragers zullen worden uitgenodigd voor de nationale toelatingsexamen nemen plaats in de weken 43-15. De selectie is gebaseerd op het toelatingsexamen certificaat en toelatingsexamen of alleen het toelatingsexamen.

Centria's BBA graden geeft vaardigheden en expertise in een grote hoeveelheid zakelijke velden en het programma is gericht op twee hoofdthema's; ondernemerschap en internationalisering. Studenten zijn in staat om te beginnen, beheren en hun eigen bedrijven te behouden of hun beroep verder te ontwikkelen in een lokale of internationale onderneming, hetzij in Finland of in het buitenland. Studenten krijgen de mogelijkheden om te werken in de verkoop, marketing, boekhouding, beheer op basis beroepen. Ze zijn in staat aan te passen en het beheer van veranderingen in de levensduur omgevingen. Je studie aan Centria: De BBA studies beginnen bij Centria door het leggen van een stevig fundament op de basisprincipes van het bedrijfsleven - business planning, marketing, boekhouding, economie, management, interculturele competenties en natuurlijk talen. U zult vaardigheden te verwerven in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven. Tijdens het 2de semester van je tweede jaar, ben je klaar om tijd te wisselen in een buitenlandse universiteit te studeren. U kunt kiezen uit meer dan 20 zakelijke universiteiten over de hele wereld en toe te passen voor de beste degenen die het beste bij u past. Of, als je wilt om het verder... [-]