Filter
Business Administratie
Finland Oulu Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Oulu in Finland 2019

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Als de meest dichtbevolkte stad in Noord-Finland, Oulu heeft meer dan 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de Oulu University of Applied Sciences, de Universiteit van Oulu, en een school voor beroepsonderwijs.

BBA's in de Verenigde Oulu in Finland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondern ... [+]

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Oulu in Finland.

Toepassing 9-23 januari 2019

Collegegeld 8000 € / academisch jaar

Scholarship beschikbaar

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten die op zoek zijn naar interessante loopbaantrajecten in innovatieve internationale zaken, verkoop en marketing, management of ondernemerschap.

Het programma benadrukt de interactie binnen een multiculturele leeromgeving en moedigt initiatief, interactie en innovatie aan. Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de studenten om de verschillen tussen nationale, organisatorische en beroepsculturen te beoordelen. Je leert door deel te nemen aan lezingen en discussies, groepswerk te doen, presentaties te houden, deel te nemen aan verschillende projecten en casestudy's en bedrijven te bezoeken. Veel van de cursussen worden gegeven in samenwerking met gastdocenten van buitenlandse partneruniversiteiten. De nauwe samenwerking met het beroepsleven maakt het voor studenten mogelijk om de theorie in de praktijk te brengen. Studies omvatten praktische training, waarmee studenten kunnen netwerken met het beroepsleven in Finland en in het buitenland.... [-]

Finland Oulu
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands