Filter
Business Administratie
Finland Rovaniemi Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA's in de Verenigde Rovaniemi in Finland 2019

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Gelegen in de provincie Lapland, Rovaniemi stad is een commercieel centrum van de regio. De stad heeft ruim 60.000 inwoners. Rovaniemi is de thuisbasis van de Roveniemi Hogeschool en de Universiteit van Lapland.

Undergraduate Studies in de Verenigde Rovaniemi in Finland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Lapland University of Applied Sciences

In de Degree-programma in International Business (IB) bestudeer je in een internationale groep om een ​​bedrijf expert die kan werken innovatief, zowel wereldwijd als lok ... [+]

BBA in International Business

In de Degree-programma in International Business (IB) bestudeer je in een internationale groep om een ​​bedrijf expert die kan werken innovatief, zowel wereldwijd als lokaal en heeft een ondernemer-achtige benadering van de ontwikkeling van het bedrijfsleven geworden. U leert de basisvaardigheden om het werk in het bedrijfsleven relevante zoals marketing, financieel management, ondernemingsrecht, zakelijke communicatie en projectplanning. Je zal een meer concrete aanpak om de onderwerpen bestudeerd in projecten uitgevoerd in samenwerking met lokale bedrijven en organisaties te krijgen.

Tijdens je studie leer je om de uitdagingen van vooral de kleine bedrijven die actief zijn in de noordelijke regio's te erkennen en om nieuwe benaderingen van business development te vinden. U leert over de mogelijkheden tot oprichting van een eigen bedrijf. U kunt uw internationale vaardigheden te verbeteren door het bestuderen of het doen van uw praktische opleiding in het buitenland.... [-]

Finland Rovaniemi
Augustus 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands