Bachelor of Business Administration (BBA) in de Verenigde Tampere in Finland

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Tampere in Finland 2019

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carriĆØremogelijkheden en winstpotentieel.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Met een bevolking van meer dan 200.000 mensen, Tampere stad is een van de dichtstbevolkte steden in Finland, en dat aantal krijgt een gestage stijging. De stad heeft 4 instellingen voor hoger onderwijs.

Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde Tampere in Finland

Lees meer

Bachelor's Degree Program in International Business

Tampere University Of Applied Sciences
Campus Voltijd 42 maanden August 2019 Finland Tampere

Krijg een solide bedrijfsopleiding in onze Degree-programma in International Business! Je krijgt competenties en zakelijke expertise die je zullen helpen slagen in multiculturele omgevingen. De studies zijn een combinatie van verschillende leermethoden, zoals contactonderwijs, online studies en team-gebaseerde opdrachten. Het leermodel helpt je om theoretische bedrijfsstudies te combineren met leren door te doen onder leiding van een teamcoach in een virtueel bedrijf. [+]

Op weg naar expertise in internationale zaken

Krijg een solide bedrijfsopleiding in onze Degree-programma in International Business! Je krijgt competenties en zakelijke expertise die je zullen helpen slagen in multiculturele omgevingen.

De studies zijn een combinatie van verschillende leermethoden, zoals contactonderwijs, online studies en team-gebaseerde opdrachten. Het leermodel helpt je om theoretische bedrijfsstudies te combineren met leren door te doen onder leiding van een teamcoach in een virtueel bedrijf.

In onze opleiding kun je kiezen uit zeven specialisatie-opties:

Boekhouding en financiƫnondernemerschapErvaar economie en toerismeHuman Resource Management en leiderschapInnovatiemanagement en bedrijfsontwikkelingafzetVoorraadketenbeheer... [-]