Bachelor of Business Administration (BBA) in Tampere in Finland

Top BBA's in Tampere in Finland 2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Met een bevolking van meer dan 200.000 mensen, Tampere stad is een van de dichtstbevolkte steden in Finland, en dat aantal krijgt een gestage stijging. De stad heeft 4 instellingen voor hoger onderwijs.

BBA Programma's in Tampere in Finland

Lees meer

Bachelor of Business Administration in International Business (Satakunta University of Applied Sciences)

Edunation
Campus 3 - 4 jaar September 2018 Finland Tampere

[+]

Je zult in staat zijn om alle noodzakelijke operaties langs de supply chain van leverancier van grondstoffen omgaan met de eindverbruiker.

[-]

Bachelor of Business Administration in eSports Business (Kajaani University of Applied Sciences)

Edunation
Campus 42 maanden August 2018 Finland Tampere

Professionele video game concurrenten hebben de afgelopen jaren miljoenen inkomsten gegenereerd dankzij sponsoring en reclame. [+]

Professionele video game concurrenten hebben de afgelopen jaren miljoenen inkomsten gegenereerd dankzij sponsoring en reclame.

Belangrijkste feiten Degree: 210 credits Duur: Studies beginnen: Voertaal

Engels

Inhoud van de studie

De graad biedt u een inzicht in de veelzijdige bedrijfsvoering en bedrijfselementen van concurrerend gaming. Studies zijn praktisch georiënteerd en studenten nemen deel aan verschillende real-life projecten tijdens hun studie.

Het afronden van de praktijkopleiding (30 studiepunten) en thesis (15 ECTS) binnen hetzelfde vak zorgt voor verdere expertise op het gekozen gebied. De studies zullen veldreizen omvatten om de evenementen in eSports te verkennen, maar ook hun eigen eSports-evenementen in plaats daarvan te organiseren.... [-]


Bachelor of Business Administration in International Business (Kajaani University of Applied Sciences)

Edunation
Campus 42 maanden August 2018 Finland Tampere

Het programma is gericht op het verstrekken van de studenten met de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te werken in deskundige posities in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn in het internationale bedrijfsleven. [+]

Het programma is gericht op het verstrekken van de studenten met de essentiële vaardigheden die nodig zijn om te werken in deskundige posities in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn in het internationale bedrijfsleven. Belangrijkste feiten Degree:

De studenten kunnen financiële steun van KAMK om hun uitwisseling van studenten te ontvangen.

[-]

Bachelor of Business Administration in International Business (Arcada University of Applied Sciences)

Edunation
Campus 42 maanden September 2018 Finland Tampere

[+]

Degree: 210 credits Duur: Studies beginnen: Voertaal

Engels

Doelstellingen

[-]