BBA in de Verenigde Tornio in Finland

Top BBA Opleidingen in de Verenigde Tornio in Finland 2019

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Tornio is een stad gelegen in de provincie Lapland, Finland. Het is de thuisbasis van meer dan 20, 000 bewoners. Tornio heeft een geschiedenis die teruggaat naar de Vikingtijd. Het is de thuisbasis van de Tornio University of Applied Sciences.

Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde Tornio in Finland

Lees meer

BBA in het bedrijfsleven informatietechnologie

Lapland University of Applied Sciences
Campus Voltijd 42 maanden August 2019 Finland Tornio

De BIT Degree-programma geeft studenten de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het werken op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). Het doel van dit programma is om specialisten op te voeden in cloud computing, web en mobiele diensten en toepassingen. [+]

BBA in Business Information Technology

De BIT Degree-programma geeft studenten de theoretische en praktische vaardigheden die nodig zijn voor het werken op het gebied van informatie en communicatietechnologie (ICT). Het doel van dit programma is om specialisten op te voeden in cloud computing, web en mobiele diensten en toepassingen.

Onze afgestudeerden zijn in staat om het ontwerpen, ontwikkelen en testen van software-systemen, web en mobiele toepassingen. Bovendien, de studenten inzicht in de business idee van cloud computing en software-service delivery-modellen. Onderwijs in het Engels is belangrijk, omdat de mate van internationalisering in de ICT-gebied is enorm. BIT biedt een geweldige kans om te studeren in een internationale omgeving dus het ondersteunen van het leren van verschillende culturen en het verwerven van multicultureel team werkervaring. ... [-]