close

Filters

Resultaten weergeven

BBA's in Food and Beverage Studies 2021

Veel studenten volgen een Bachelor in Bedrijfsadministratie nadat ze andere opties voor hoger onderwijs hebben onderzocht. Een BBA verbetert het inzicht van een student in de gekozen zakelijke discipline en vergroot zijn of haar expertise in het veld. Wat is een BBA in Food and Beverage Studies? Studenten leren hoe ze de activiteiten van de vele voedsel- en drankafdelingen van de horeca kunnen b… Meer informatie

Veel studenten volgen een Bachelor in Bedrijfsadministratie nadat ze andere opties voor hoger onderwijs hebben onderzocht. Een BBA verbetert het inzicht van een student in de gekozen zakelijke discipline en vergroot zijn of haar expertise in het veld.

Wat is een BBA in Food and Beverage Studies? Studenten leren hoe ze de activiteiten van de vele voedsel- en drankafdelingen van de horeca kunnen beheren, van klassieke en resorthotels tot restaurants, bars, cruiseschepen en andere hoogwaardige toeristische bestemmingen. Cursus studies omvatten menu-ontwerp, service filosofie en principes, evenals restaurantarchitectuur en lay-out. Personeelsbeheer en kerntaken zijn ook onderwerpen die worden gedekt door de meeste programma's voor eten en drinken.

Afgestudeerden vertonen vaak scherpe managementvaardigheden en het vermogen om grote personeelsleden onder hectische omstandigheden te begeleiden. Organisatorische vaardigheden worden ook benadrukt, zodat afgestudeerden weten hoe ze afdelingen goed gevuld moeten houden en achterkamertjes soepel kunnen werken. Ze zijn ook meestal uitstekende communicators, in staat om personeel te ondersteunen en duidelijke aanwijzingen te geven.

Het is het beste om scholen te vergelijken bij het zoeken naar de juiste fit, en om zowel de locatie als de privé- of publieke school te overwegen. Beide kunnen de collegegeldkosten beïnvloeden. De tijd om cursussen te voltooien kan ook variëren. Over het algemeen nemen de meeste BBA-opleidingen twee tot vier jaar in beslag.

Afgestudeerden kunnen restaurantmanagers worden, personeel aantrekken, trainen en een personeel ontwikkelen dat klanten een geweldige eetervaring biedt. Sommigen besluiten om culinaire kunsten na te streven en chef-koks te worden, die nieuwe creaties serveren aan veeleisende fijnproevers van over de hele wereld. Anderen kunnen kiezen voor evenementplanners of managers, het ontwerpen van evenementen die organisaties helpen om zakelijke doelstellingen te bereiken of individuen de partij van hun dromen geven.

Scholen over de hele wereld bieden een BBA in Food and Beverage Studies graad. Sommigen kunnen zelfs online cursussen aanbieden die specifiek zijn voor de opleiding. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamh ... +

In de wereld van International Food and Flowers is het Nederlandse Agro-Food-systeem beroemd. Nederland is ondernemend, innovatief en toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het is de op een na grootste exporteur van voedsel- en bloemenproducten ter wereld. Internationale kennis en ervaring zijn sleutelbegrippen van de Bachelor Business Administration (BBA): International Business in Food and Flowers. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2021
01 aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op