Filter
Business Administratie
Frankrijk Angers Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BBA Programma's in de Verenigde Angers in Frankrijk 2019/2020

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Angers in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

De BBA-programma van IDCE is een gemengd syllabus (academische en professionele) dat de studenten voor het leven voorbereidt in de moderne internationale zakenwereld. ... [+]

Beste BBA Opleidingen in de Verenigde Angers in Frankrijk. Doelstellingen van het programma Een internationale business en management programma volledig delivred in het Engels - Studenten leren in een multiculturele plaats - Intensieve voorbereiding op het leven in de wereld moderne internationale bedrijfsleven ACTIVA Alle lessen worden gegeven in het Engels - De pedagogie wordt gekenmerkt door kleine groepen, persoonlijk werk van de studenten - Mogelijkheid tot het leren van een tweede vreemde taal (Duits, Spaans of Frans) en een derde vreemde taal (optioneel) - Een faculteit met een enorme internationale ervaring - De mogelijkheid om het eerste semester in het BBA derde jaar door te brengen in een Amerikaanse, een Europese of een Japanse universiteit CARRIÈREMOGELIJKHEDEN ... [-]
Frankrijk Angers
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands