Bachelor of Business Administration Opleiding in de Verenigde Seine-Maritime in Frankrijk

Top BBA Programma's in de Verenigde Seine-Maritime in Frankrijk 2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Undergraduate Studies in de Verenigde Seine-Maritime in Frankrijk

Lees meer

Wereldwijde Bba

NEOMA Business School
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Frankrijk Rouen

DROEI JE VAN EEN BEROEPER DIE JE AAN DE VIER HORNEN VAN DE GLOBE WILT? Dan is de Global Bachelor in Business Administration voor jou! De essentie van de NEOMA BS Global BBA is behendigheid! Ontwikkel professionele flexibiliteit, bedrijfs- en managementvaardigheden, gebruik kritische analyse, interactie met collega's en klanten op een passende manier en effectief aan te passen aan veel verschillende omgevingen. [+]

«ENTREPRENEUR VAN JE EIE TALENT»

Stap voor stap bouwt u uw professionele project vanaf uw eerste studiejaar. Gedurende de vier jaar van de studie, zal uw educatieve ervaring rijk en vol zijn voor het aanbod van het programma drie essentiële elementen omvat: Agility, Veelzijdigheid, Employability.

5 goede redenen om NEOMA Business School Global BBA te kiezen

> Een praktijkgerichte onderwijsmethode : projecten, simulaties, seminars en case studies.

> Een track dat volledig in het Engels (of tweetalig) is verricht, meer dan 150 partneruniversiteiten op 5 continenten voor een ruilperiode van een semester of een jaar.

> Twee optionele tracks in het laatste jaar: - Business track voor een onmiddellijke start van een professionele carriere... [-]