Bachelor of Business Administration (BBA) in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Top Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Rouen in Frankrijk 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Rusten op de oevers van de rivier de Seine in het noorden van Frankrijk is Rouen. Het is de hoofdstad van de regio Haute-Normandie. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Rouen en andere instellingen voor hoger onderwijs.

Undergraduate Studies in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Lees meer

Wereldwijde Bba

NEOMA Business School
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Frankrijk Rouen

DROEI JE VAN EEN BEROEPER DIE JE AAN DE VIER HORNEN VAN DE GLOBE WILT? Dan is de Global Bachelor in Business Administration voor jou! De essentie van de NEOMA BS Global BBA is behendigheid! Ontwikkel professionele flexibiliteit, bedrijfs- en managementvaardigheden, gebruik kritische analyse, interactie met collega's en klanten op een passende manier en effectief aan te passen aan veel verschillende omgevingen. [+]

«ENTREPRENEUR VAN JE EIE TALENT»

Stap voor stap bouwt u uw professionele project vanaf uw eerste studiejaar. Gedurende de vier jaar van de studie, zal uw educatieve ervaring rijk en vol zijn voor het aanbod van het programma drie essentiële elementen omvat: Agility, Veelzijdigheid, Employability.

5 goede redenen om NEOMA Business School Global BBA te kiezen

> Een praktijkgerichte onderwijsmethode : projecten, simulaties, seminars en case studies.

> Een track dat volledig in het Engels (of tweetalig) is verricht, meer dan 150 partneruniversiteiten op 5 continenten voor een ruilperiode van een semester of een jaar.

> Twee optionele tracks in het laatste jaar: - Business track voor een onmiddellijke start van een professionele carriere... [-]