Filter
Business Administratie
Frankrijk Marseille Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Marseille in Frankrijk 2019

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Marseille is de 2e grootste stad in Frankrijk. Het is gelegen in het zuidoosten kust en de hoofdstad van de Provence-Alpes-Côte d 'Azur. De stad is de thuisbasis van 3 universiteiten die deel uitmaken van de Aix-Marseille University.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Marseille in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Kedge Business School

Internationaal BBA is het internationale bachelorprogramma van Kedge Business School en biedt studenten minimaal 2 jaar in het buitenland en 1 jaar professionele ervaring ... [+]

2 jaar in Frankrijk, 2 jaar in het buitenland

Internationaal BBA is het internationale bachelorprogramma van Kedge Business School en biedt studenten minimaal 2 jaar in het buitenland en 1 jaar professionele ervaring.

Met zijn 120 uitstekende academische partners en verschillende tracks, maakt dit programma het voor u mogelijk om een echt wereldwijd kaliber te ontwikkelen.

Je ontwikkelt een sterk CV dat internationale en multiculturele recruiters zal aantrekken en tegemoet komt aan de groeiende behoefte aan internationale kandidaten in het bedrijfsleven.

Marseille Campus:

De Luminy-campus ligt in het nationale park Calanques en biedt moderne architectuur in een natuurlijke omgeving. Het ligt op 20 minuten met de bus van het stadscentrum en op enkele kilometers van Cassis. Marseille is een van de zonnigste steden van Frankrijk met zijn 300 dagen zon per jaar. De Luminy-campus beslaat bijna 15.000 m² en biedt de meest innovatieve faciliteiten en onderwijsmateriaal.... [-]

Frankrijk Marseille
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands