Filter
Bedrijfskunde
Frankrijk Nice Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Nice in Frankrijk 2019

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Zoals de 5e meest bevolkte stad in Frankrijk, Nice is de thuisbasis van meer dan 300, 000 bewoners. Het is een top toeristische bestemming in Frankrijk vanwege haar schoonheid en klimaat. De stad heeft verschillende instellingen voor hoger onderwijs.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Nice in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

Results

Graden
Plaats
Frankrijk
Nice
Studievorm
Tempo
IPAG Business School

Ingericht als een gezamenlijk programma tussen Ipag Business School en Nottingham Business School of de Universiteit van Zuid-Wales, is dit 3-jarige zakelijke graad geric ... [+]

Doelstellingen van de Bachelor of Business Administration-programma:

Ingericht als een gezamenlijk programma tussen Ipag Business School en Nottingham Business School of de Universiteit van Zuid-Wales, is dit 3-jarige zakelijke graad gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van de student op het gebied van het internationale bedrijfsleven en management. Bedrijven zijn het bouwen van een wereldwijde aanwezigheid in een omgeving van toenemende onderlinge economische afhankelijkheid tussen de naties, die een vraag naar internationaal management know-how en voor afgestudeerden met internationale zakelijke vaardigheden die in staat zijn effectief te werken over de grenzen heen zijn heeft aangewakkerd.... [-]

Frankrijk Parijs Nice
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands