Bachelor of Business Administration Programma in de Verenigde Angers in Frankrijk

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Angers in Frankrijk 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Angers in Frankrijk

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA) In Het Internationale Bedrijfsleven

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest
Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Frankrijk Angers

De BBA-programma van IDCE is een gemengd syllabus (academische en professionele) dat de studenten voor het leven voorbereidt in de moderne internationale zakenwereld. [+]

Beste BBA Opleidingen in de Verenigde Angers in Frankrijk. Doelstellingen van het programma - Een internationale business en management programma volledig delivred in het Engels - Studenten leren in een multiculturele plaats - Intensieve voorbereiding op het leven in de wereld moderne internationale bedrijfsleven ACTIVA - Alle lessen worden gegeven in het Engels - De pedagogie wordt gekenmerkt door kleine groepen, persoonlijk werk van de studenten - Mogelijkheid tot het leren van een tweede vreemde taal (Duits, Spaans of Frans) en een derde vreemde taal (optioneel) - Een faculteit met een enorme internationale ervaring - De mogelijkheid om het eerste semester in het BBA derde jaar door te brengen in een Amerikaanse, een Europese of een Japanse universiteit CARRI√ąREMOGELIJKHEDEN De BBA-programma van IDCE is een gemengd syllabus (academische en professionele) dat de studenten voor het leven bereidt in de wereld moderne internationale bedrijfsleven. VERDERE STUDIES MBA in International Business of het certificaat van consultant beheer (IDCE). Een Master diploma in de economie en management in een Amerikaanse of een Europese business school. Toelatingscriteria - Toelating in BBA eerste jaar: houd de Franse baccalaureaat of een buitenlands diploma van hetzelfde niveau - Toelating in BBA tweede of derde jaar: het bezit van een Franse of een buitenlands eerste of tweede jaar universitair diploma in de economie en het bedrijfsleven - De toelatingscommissie onderzoekt uw toepassing en geeft haar beslissing per e-mail [-]