Bachelor of Business Administration (BBA) in de Verenigde Poitou-Charentes in Frankrijk

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Poitou-Charentes in Frankrijk 2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Poitou-Charentes in Frankrijk

Lees meer

BBA In Business Administration

Groupe Sup de Co La Rochelle
Campus 4 jaar September 2018 Frankrijk La Rochelle

De BBA La Rochelle is een echte springplank voor degenen die internationaal willen werken of in een multiculturele omgeving willen werken. [+]

De BBA La Rochelle is een echte springplank voor degenen die internationaal willen werken of in een multiculturele omgeving willen werken. Dankzij zijn accreditaties wordt de kwalificatie internationaal erkend en kunt u overal ter wereld werken of studeren.

De BBA La Rochelle is een 4-jarig post-high schoolprogramma aangeboden door La Rochelle Business Schoo om studenten op te leiden die een internationale carrière in management zoeken. De duur van het programma is in overeenstemming met internationale bachelordiploma's. Door een groot aantal academische en professionele ervaringen, zal meer dan de helft van je studietijd in het buitenland doorgebracht worden.

Dit programma staat open voor studenten die: afgestudeerd aan de middelbare school of internationale equivalent al een 1-jarige post-High School kwalificatie al een 2-jarige post-High School kwalificatie ... [-]