Filter
Business Administratie
Frankrijk Rijsel Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA Opleidingen in de Verenigde Rijsel in Frankrijk 2019

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Rust langs de rivier de Deule is Lille, de belangrijkste stad van de Lille Metropole in het Frans-Vlaanderen. De stad heeft meer dan 200.000 inwoners. Lille heeft 6 universiteiten en een aantal hogescholen.

Undergraduate Studies in de Verenigde Rijsel in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

IESEG School of Management Lille - Paris

Studenten krijgen een goed begrip van de internationale economische omgeving; een eerste blootstelling aan het bedrijfsleven; en een sterke basis in de disciplines van ma ... [+]

Onze driejarige bacheloropleiding in Lille, Frankrijk, biedt studenten een kwaliteitsvol onderwijs op een aantal van de meest gewaardeerde vakgebieden van de arbeidsmarkt, en bereidt hen voor op een arbeidsintensieve start van het personeel.

Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in management en internationale zaken. Ze zullen worden geleerd om projecten voor internationale organisaties te beheren en om in een complexe bedrijfsomgeving te werken op een ethisch verantwoorde en duurzame manier. Een belangrijk deel van het programma is gericht op persoonlijke ontwikkeling waarbij studenten managementvaardigheden en sleutelcompetenties opbouwen om professionals te worden die effectief zullen bijdragen aan de prestaties van multiculturele teams.... [-]

Frankrijk Rijsel
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands