BBA Programma in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Beste BBA's in de Verenigde Rouen in Frankrijk 2018/2019

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Rusten op de oevers van de rivier de Seine in het noorden van Frankrijk is Rouen. Het is de hoofdstad van de regio Haute-Normandie. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Rouen en andere instellingen voor hoger onderwijs.

BBA Programma's in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Lees meer

Wereldwijde BBA

NEOMA Business School
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Frankrijk Rouen

DROMEN JE VAN EEN CARRIÈRE DIE JE NAAR DE VIER HOEKEN VAN DE GLOBE NEMT? Dan is de Global Bachelor in Business Administration iets voor jou! De essentie van de NEOMA BS Global BBA is behendigheid! Ontwikkel professionele behendigheids-, bedrijfs- en managementvaardigheden, gebruik kritieke analyses, communiceer op een gepaste manier met collega's en klanten en pas je effectief aan in veel verschillende omgevingen. [+]

«ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT»

Stap voor stap bouw je je professionele project op vanaf je eerste studiejaar. Tijdens de vier jaar van de studies, zal je educatieve ervaring rijk en vol zijn voor het aanbod van het programma en omvat drie cruciale elementen: behendigheid, veelzijdigheid, inzetbaarheid.

5 goede redenen om voor NEOMA Business School Global BBA te kiezen

- Masters volgen om je voor te bereiden op het voortzetten van je studie in een Masters 'degree-programma.

Kom meer te weten over het programma en de vereisten voor de toepassing op onze webpagina:

http://www.neoma-bs.com/en/programmes/undergraduate-programmes/global-bachelor-in-business-administration/presentation-of-the-programme... [-]