BBA Programma in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Beste BBA's in de Verenigde Rouen in Frankrijk 2019

Master

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Rusten op de oevers van de rivier de Seine in het noorden van Frankrijk is Rouen. Het is de hoofdstad van de regio Haute-Normandie. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad is de thuisbasis van de Universiteit van Rouen en andere instellingen voor hoger onderwijs.

BBA Programma's in de Verenigde Rouen in Frankrijk

Lees meer

Wereldwijde BBA

NEOMA Business School
Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Frankrijk Rouen

DROMEN JE VAN EEN CARRIÈRE DIE JE NAAR DE VIER HOEKEN VAN DE GLOBE NEMT? Dan is de Global Bachelor in Business Administration iets voor jou! De essentie van de NEOMA BS Global BBA is behendigheid! Ontwikkel professionele behendigheids-, bedrijfs- en managementvaardigheden, gebruik kritieke analyses, communiceer op een gepaste manier met collega's en klanten en pas je effectief aan in veel verschillende omgevingen. [+]

«ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT»

Stap voor stap bouw je je professionele project op vanaf je eerste studiejaar. Tijdens de vier jaar van de studies, zal je educatieve ervaring rijk en vol zijn voor het aanbod van het programma en omvat drie cruciale elementen: behendigheid, veelzijdigheid, inzetbaarheid.

5 goede redenen om voor NEOMA Business School Global BBA te kiezen

- Masters volgen om je voor te bereiden op het voortzetten van je studie in een Masters 'degree-programma.

Kom meer te weten over het programma en de vereisten voor de toepassing op onze webpagina:

http://www.neoma-bs.com/en/programmes/undergraduate-programmes/global-bachelor-in-business-administration/presentation-of-the-programme... [-]