$close

Filters

Resultaten weergeven

2 BBA's in Geesteswetenschappen Studies 2021/2022

Individuen die ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten na de 12e klas kunnen een Bachelor of Business Administration volgen. Dit is een undergraduate-diploma dat fundamentele bedrijfs- en managementprincipes onderwijst. De meeste programma's kunnen in drie tot vijf jaar worden voltooid. Wat is een BBA in Geesteswetenschappen? Ook wel sociale wetenschappen genoemd, humanities studies i… Meer informatie

Individuen die ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten na de 12e klas kunnen een Bachelor of Business Administration volgen. Dit is een undergraduate-diploma dat fundamentele bedrijfs- en managementprincipes onderwijst. De meeste programma's kunnen in drie tot vijf jaar worden voltooid.

Wat is een BBA in Geesteswetenschappen? Ook wel sociale wetenschappen genoemd, humanities studies is een interdisciplinair programma. Coursework legt de nadruk op kunst, literatuur, filosofie en geschiedenis. Aspecten van menselijk gedrag worden bestudeerd door eerdere prestaties. Algemene cursusonderwerpen combineren gezondheidspsychologie, een inleiding tot digitale media en boekhoudprincipes. Programma's kunnen worden aangepast, zodat studenten zich kunnen concentreren op specifieke concentratiegebieden, zoals internationale zaken, financiën, boekhouding, onroerend goed en computerinformatiesystemen.

Geesteswetenschappelijke studies studenten kunnen profiteren van vele vaardigheden die tijdens het programma zijn bereikt. Probleemoplossend en kritisch denkvermogen kan worden gebruikt in verschillende leiderschapsrollen, van leidinggevende tot manager en directeur. Effectieve communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, kunnen individuen helpen bij het bevorderen van hun loopbaan en in hun persoonlijke leven.

Degree-programma's voor humaniora-studies zijn mogelijk beschikbaar in hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Programmakosten variëren van school tot school. Het wordt aanbevolen dat personen rechtstreeks contact opnemen met hun interessegebieden voor de meest actuele collegegeld- en hulppakketten.

Een BBA in Humanities Studies bereidt studenten voor op kansen in het bedrijfsleven, recht en medicijnen. Individuen kunnen instapklussen krijgen als administratief assistent, onderzoeksassistent en verkoop- of managementtrainees. Het bezit van een graad kan leiden tot doorgroei en hogere betalende functies, zoals informatiebeveiligingsfunctionaris, manager voor verliespreventie en kostenraming. Personen die hun opleiding willen voortzetten, kunnen voldoen aan de voorwaarden voor toelating tot een secundair post-secundair programma.

Het behalen van een graad in humaniora kan carrièremogelijkheden bieden in verschillende sectoren. Werkende volwassenen die hun educatieve doelen willen nastreven, kunnen flexibiliteit vinden in online lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
St. Olaf College
Northfield, Verenigde Staten

Klassiekers is de studie van de Grieken en Romeinen - vooral hun talen (Grieks en Latijn) - en hun interacties met andere culturen, van de prehistorie tot de middeleeuwen.

Klassiekers is de studie van de Grieken en Romeinen - vooral hun talen (Grieks en Latijn) - en hun interacties met andere culturen, van de prehistorie tot de middeleeuwen. -
BBA
Engels
Campus
 
Higher Teacher Training School of Jalisco (Escuela Normal Superior de Jalisco)
Guadalajara, Mexico

Het ontwerp van het Curriculum is gebaseerd op de meest recente trends in de lerarenopleiding; voor hem worden het niveau waarop zij doceren, het domein van de Geschiedenis en ... +

Het ontwerp van het Curriculum is gebaseerd op de meest recente trends in de lerarenopleiding; voor hem worden het niveau waarop zij doceren, het domein van de Geschiedenis en haar didactiek benadrukt en verdiept vanuit verschillende theoretisch-methodologische perspectieven die het onderwerp zijn van het onderwijs in het onderwijs en die het onderwijsproces verklaren; in de uitdagingen waarmee de lerarenopleiding in Schools Normal, als instellingen voor hoger onderwijs, wordt geconfronteerd; in de aard en ontwikkeling van praktijken huidige en opkomende pedagogische programma's, gezien de nieuwe problemen waarmee de leraar wordt geconfronteerd als gevolg van de vele sociale, culturele, economische, technologische en educatieve veranderingen die onze samenleving en een opmerkelijke impact hebben op de educatieve dienst , op de instellingen en op de onderwijsprofessionals. Evenzo wordt het ondersteund in de normatieve en pedagogische kaders die zijn vastgelegd in het Onderwijsmodel voor de leerplicht. Zo zullen de integratie van sociaal-emotionele educatie, de nadruk op opleidingsprocessen met inclusie en gelijkheid, het transversaal gebruik van technologieën om diverse leeromgevingen te creëren, de kloof verkleinen tussen de lerarenopleiding in de normale school en de professionele ontwikkeling ervan in verplichte opleiding. -
BBA
Spanish (Mexican)
jul 2022
Campus