Bachelor of Business Administration Programma in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Staten

Vind Undergraduate Studies in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Staten

Geesteswetenschappen Studies

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Geestes- en sociale wetenschappen bevordert en het begrip van een breed scala aan vaardigheden door de studenten met een grote verscheidenheid aan cursussen. De skillsets leerlingen leren misschien waardevolle over een groot aantal industrieën in de groeiende wereldwijde arbeidsmarkt zijn.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Bachelor of Business Administration (BBA) in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Staten

Lees meer

Bachelor Of Business Administration En Informatiewetenschappen (bbais)

Northwestern Polytechnic University
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Fremont

Het programma is om studenten voor te bereiden met de fundamenten van de huidige zakelijke praktijken, management principes, en leidinggevende vaardigheden, evenals moderne informatie-technologie toegepast in een real-world zakelijke omgeving. [+]

Het programma is om studenten voor te bereiden met de fundamenten van de huidige zakelijke praktijken, management principes, en leidinggevende vaardigheden, evenals moderne informatie-technologie toegepast in een real-world zakelijke omgeving. De opleiding zal de student in staat om te werken met computers en informatietechnologie om bedrijf te beheren in het informatietijdperk en in de mondiale zakelijke omgeving. Na het voltooien van de undergraduate-diploma, een student is ook bereid om een ​​graduaat programma in te voeren in business administration of aanverwante gebieden, inclusief het gebruik van up-to-date informatie technologie en enterprise resource planning-instrumenten.

Exameneisen ... [-]