Filter
Business Administratie
Gibraltar Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Gibraltar 2019/2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Gibraltar is een uitstekende plek om hoger onderwijs te volgen, als het volgt de Engels model van het onderwijs. Hoewel er waren ooit enkele instellingen voor hoger onderwijs in het land, hebben recente regelgeving de overheid leidde tot de oprichting van deze instellingen.

BBA Programma's in Gibraltar

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Gibraltar

Maak je klaar voor de zakenwereld met deze drie jaar durende, op de industrie gerichte cursus. ... [+]

Over deze cursus

De hedendaagse zakenwereld vereist afgestudeerden met een goed begrip van alle aspecten van het bedrijfsleven, die kritisch kunnen denken en daadkrachtig kunnen handelen.

Ontworpen in samenwerking met de Business Key Advisory Group van de universiteit, spraakmakende academici en experts uit de industrie, bereidt deze cursus u voor op zakelijke uitdagingen door u vaardigheden van hoog niveau te bieden over belangrijke aspecten van het bedrijf, evenals diepere kennis op een gekozen gebied specialisatie.

De cursus biedt ook onschatbare ervaring met werken in de industrie via jaarlijkse stages. Studenten kunnen ook kiezen voor een major uit: Management, Financiën, Digitale Innovatie, Accounting, Marketing, Toerisme.... [-]

Gibraltar
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands