Bachelor of Business Administration (BBA) in Hongarije

Beste Bachelors of Business Administration in Hongarije 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) diploma wordt uitgereikt aan studenten die een vier jaar full-time opleiding studie aan een universiteit te voltooien. De onderwerpen van de concentratie onderzocht op deze mate gerelateerd zijn aan de wereld van de handel en het bedrijfsleven.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Bachelor of Business Administration Opleidingen in Hongarije

Lees meer

Bachelor In Business En Management

Budapest Metropolitan University
Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Succes vele componenten. Als je wilt slagen in het bedrijfsleven, moet je bereid zijn om groot te denken, in staat om te begrijpen ingrijpende processen zijn en analytische, organisatorische en leidinggevende vaardigheden om zakelijke resultaten te leveren. [+]

Succes vele componenten. Als je wilt slagen in het bedrijfsleven, moet je bereid zijn om groot te denken, in staat om te begrijpen ingrijpende processen zijn en analytische, organisatorische en leidinggevende vaardigheden om zakelijke resultaten te leveren.

Dit is ondenkbaar zonder cutting-edge kennis, en effectief beheer en communicatie training. Onze cursussen bereiden onze studenten om elke zakelijke uitdaging aan denkbaar, zoals in aanvulling op het ontvangen van een grondige basis in de economie zullen de studenten ook leren hoe om krachtige presentaties, omgaan met het bedrijfsleven, het organiseren van evenementen en het schrijven van persberichten. We leren je hoe je om te concurreren om te slagen in de professionele omgeving, hoe om winnende strategieën te ontwikkelen en hoe u uw zakelijke doelstellingen te realiseren.... [-]