Bachelor of Business Administration in Boedapest in Hongarije

Beste BBA Opleidingen in Boedapest in Hongarije 2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Boedapest is de hoofdstad van Hongarije en de negende grootste in de Europese Unie. Als de grootste van het land, het dient als een centrum voor commerciële en industriële activiteiten onder anderen. Het heeft bijna twintig instellingen van hoger onderwijs binnen haar grenzen.

Undergraduate Studies (BBA) in Boedapest in Hongarije

Lees meer

Bachelor In Business En Management

Budapest Metropolitan University
Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Hongarije Boedapest

Succes vele componenten. Als je wilt slagen in het bedrijfsleven, moet je bereid zijn om groot te denken, in staat om te begrijpen ingrijpende processen zijn en analytische, organisatorische en leidinggevende vaardigheden om zakelijke resultaten te leveren. [+]

Succes vele componenten. Als je wilt slagen in het bedrijfsleven, moet je bereid zijn om groot te denken, in staat om te begrijpen ingrijpende processen zijn en analytische, organisatorische en leidinggevende vaardigheden om zakelijke resultaten te leveren.

Dit is ondenkbaar zonder cutting-edge kennis, en effectief beheer en communicatie training. Onze cursussen bereiden onze studenten om elke zakelijke uitdaging aan denkbaar, zoals in aanvulling op het ontvangen van een grondige basis in de economie zullen de studenten ook leren hoe om krachtige presentaties, omgaan met het bedrijfsleven, het organiseren van evenementen en het schrijven van persberichten. We leren je hoe je om te concurreren om te slagen in de professionele omgeving, hoe om winnende strategieën te ontwikkelen en hoe u uw zakelijke doelstellingen te realiseren.... [-]