BBA

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Als afgestudeerde van IFIM College Bachelor of Business Administration, wordt u het toepassen van de vaardigheden en kennis opgedaan te coördineren en integreren van de activiteiten van mankracht en andere hulpmiddelen in een organisatie om haar doelen te bereiken. Hebben opgenomen met de aanbevelingen van de verschillende brancheorganisaties, de publieke sector en de beroepsverenigingen in de Bachelor of Business Administration zal het u voor te bereiden op alle aspecten van de bedrijfsvoering en voor de ontwikkeling van specifieke on-the-job vaardigheden. Een optimale mix van theorie en praktijk wordt aangeboden, met een combinatie van onderwerpen uitrusten u met beide soft skills voor het werken met mensen en de harde vaardigheden gericht op gebieden als marketing, recht, economie, financiën, bedrijfsvoering en projectmanagement. Summer Stage Projecten (SIP) biedt strategische en internationale perspectieven die je voor te bereiden voor de werkgelegenheid in de regionale, nationale en internationale organisaties. De innovatieve structuur en de flexibiliteit van de cursus biedt een optimale mix van theorie en praktijk en bereidt studenten voor op een carrière in het middle management in zowel de private als de publieke sector.

voordelen

Een van de belangrijkste troeven van IFIM college, is de verscheidenheid en de flexibiliteit in het onderwijs pedagogie gebruikt om betekenisvol leren schakelen. Elk lid van de faculteit wordt aangemoedigd om het gebruik van pedagogische technieken in overeenstemming met natuurlijk leren eisen van Bangalore University, evenals de algemene focus van de BBA-programma te maken. De leer pedagogie van de BBA cursus combineert lezingen en discussies, cases, rollenspellen, self-learning projecten / studies, veldbezoeken, groepsprojecten, en ook onafhankelijk onderzoek. In overeenstemming, hoogwaardige faciliteiten in de bibliotheek en E-Commerce laboratorium een ​​aanvulling op de leerervaring aangeboden bij de IFIM College. Advance voorbereiding door de studenten als actieve deelname nodig zijn om verder te verrijken het unieke leerproces BBA natuurlijk.

IFIM College in het algemeen en BBA-afdeling, zo erkent de noodzaak om individuele initiatieven te stimuleren voor allround veelzijdige ontwikkeling en in dit proces. Het biedt studenten met een scherp zakelijk inzicht en strenge opleiding door middel van de volgende methoden.

Case Based Learning

De case-based learning is geïntegreerd als een dominante instrument in het onderwijs methodiek die hun begrip van de concepten versterkt en vergroot hun vermogen om toe te passen in reële situaties. Om een ​​effectieve professional, de student te denken en te handelen als een. Case studies toe te voegen real-life perspectief aan de studenten. Door middel van een mix van Indiase en internationale gevallen, ontwikkelen studenten besluitvorming vaardigheden door het toepassen van concepten op specifieke situaties.

Rollenspel

Onderwijs de neiging om eentonig te worden, ongeacht hoe interessant het onderwerp, soms. Met deze methode, we breken de normale conventies en probeer de innovatieve rollenspel methode. Onderwijs door middel van live performance, om de basisprincipes van het onderwerp door het rollenspel in de klas te leren is een voorschot methodologie. Dit ontwikkelt het gevoel van verbondenheid met de organisatie, de teamgeest en uiteindelijk zodat studenten te voorschijn als natuurlijke teamleider.

Presentaties (Training voor Soft Skills)

Het instituut verzorgt opleidingen voor zachte vaardigheden, samen met het academisch curriculum. Het geeft sterke praktische oriëntaties aan de studenten om hen te helpen bij het opbouwen en verbeteren van hun vaardigheden zoals communicatie, presentaties, groepsdiscussies, interview en interpersoonlijke vaardigheden, teambuilding en zakelijke correspondentie. Sommige weightage wordt toegekend in alle vakken voor de presentatie als onderdeel van de permanente evaluatie systeem.

The Summer Internship Programme (SIP)

Leren bijgebracht door actieve deelname aan het onderzoek is de optimale manier om te leren. Elke student is verplicht om zes tot acht weken zomer stage ondergaan bij toonaangevende bedrijven door het uitvoeren van een project van rechtstreeks belang voor de betrokken organisatie. Vervolgens wordt een presentatie over het project en een viva-voce voordat de faculteit gemaakt. Bedrijf mentoren feedback geven na de voltooiing van een student stage.

Management Research Projects

Studenten zijn verplicht om te werken aan uitgebreide onderzoeksprojecten onder leiding van de docenten met de toepassing van concepten, instrumenten en technieken om de echte problemen of een onderzoek over de laatste ontwikkelingen op het gekozen gebied van management. Het doel van deze projecten is om studenten in staat te stellen een industrie / probleem in zijn totaliteit te bestuderen en waarderen het gebruik van een geïntegreerde aanpak in het begrijpen van milieuvraagstukken en de problemen in die sector. Dit biedt een unieke gelegenheid voor raffinage vaardigheden om te werken in een diverse groep.

Rekening houdend met de eisen van de industrie en de zakelijke organisatie, het onderwijs structuur is ontworpen als gevolg helpt studenten om uit te blinken in interviews.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Bangalore, Karnataka
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
India - Bangalore, Karnataka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan